Πρω1νό: Γνωστός δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο αθλητικογράφος του contra.gr και γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του Sport24 Radio αναφέρει πως ο Γιώργος Μπόγρης

του επιτέθηκε σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πριν από λίγα λεπτά δέχτηκα δολοφονική επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο από τον διεθνή αθλητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη, σε κεντρικό μαγαζί του Κολωνακιού. Ευτυχώς καθώς δεν μπορώ να τα βάλω με άνθρωπο 2.12 με έσωσαν παρευρισκόμενοι και ο υπάλληλος του μαγαζιού, Λεωνίδας Κουκουλομάτης. Ενημερώθηκε η αστυνομία και μεταβαίνω στο νοσοκομείο. Το μαγαζί έχει φυσικά υποχρέωση να κρατήσει την επίθεση από τις κάμερες. Ο παίκτης ανέφερε ‘και αυτή από τον συγκεκριμένο παίκτη’ που φυσικά δεν πιστεύω ότι ο τελευταίος έχει καμία σχέση».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρω1νού, ο γνωστός δημοσιογράφος πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει το περιστατικό όμως δεν προέβη σε κάποια μήνυση, δηλώνοντας πως θέλει πρώτα να μιλήσει με τη δικηγόρο του σχετικά με το πως θα το χειριστεί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Kylie Jenner: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

Keywords
Τυχαία Θέματα