Προβλέψεις Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Πρέπει να αποφασίσετε σαφώς για μια πορεία δράσης που θα ακολουθήσετε και συχνά ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι να μιλήσετε με άλλα άτομα και όχι με το να μαντεύετε. Τα ζητήματα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας βρίσκονται στο επίκεντρο.

ΤΑΥΡΟΣ(20/5 – 20/6)

Έχετε μεγάλη δημιουργική ενέργεια αλλά χρειάζεστε το σωστό είδος ανθρώπων που μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτες για να μεταφέρουν αυτές τις ιδέες στο επόμενο επίπεδο. Το αίσθημα παρεμπόδισης δημιουργεί απογοήτευση που με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει σίγουρα

την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Ένα σύντομο ταξίδι μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο για να σας κάνει να αλλάξετε παραστάσεις. Ακόμα κι αν οι υποψίες σας για κάποιον είναι σωστές μόλις τώρα, πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην διαδίδετε φήμες, γιατί αυτό μπορεί επίσης να κάνει τους άλλους να σκεφτούν άσχημα για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Μην αισθάνεστε ότι είστε βάρος. Όσοι βρίσκονται κοντά σας θα καταλάβουν και θα χαρούν να σας βοηθήσουν αν κάτι σας προβληματίζει. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα καλύτερα οργανωμένο χρονοδιάγραμμα και να το ακολουθήσετε έτσι ώστε να μην είστε τόσο κουρασμένοι από τις υποχρεώσεις σας. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια αναστάτωση λόγω μιας αλλαγής ενός ραντεβού που είχατε με έναν φίλο.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε εργασίες στο σπίτι τώρα. Εάν είναι δυνατόν, θα είστε σε καλύτερη θέση να διαχειριστείτε τις δουλειές σας και τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Η γνώση είναι δύναμη και ο χρόνος που ξοδεύει το μυαλό σας δεν είναι ποτέ χαμένος. Το ξέρετε άλλωστε πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Μια νέα φιλία μπορεί να ξεκινήσει και αυτό μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα ορισμένων επαγγελματικών επαφών. Ναι, ακόμα και όσο μεγαλώνουμε και πιστεύουμε πως έχουμε κλείσει στον τομέα αυτόν, πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα μας βάζουν ξανά στο παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Θα μπορούσατε να βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση και ίσως χρειαστεί να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας. Ίσως απλά θέλετε να γίνετε αποδεκτοί σήμερα. Προσοχή στη δουλειά σας. Υπάρχει ένα μεγάλο παρασκήνιο που θα το μάθετε σύντομα και θα σας στενοχωρήσει πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος και καλό είναι να μην είστε μυστικοπαθείς, ούτε να ξεσπάσετε σε κάποιου από τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί θα υπάρξουν μεγάλες συνέπειες. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να εκφράσετε σαφώς τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Χαλαρώστε και χαρείτε τον εαυτό σας. Η εξέταση του παρελθόντος είναι χρήσιμη μόνο αν μάθετε από τα λάθη σας. Διαφορετικά είναι σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ. Οι φίλοι σας βρίσκονται πάντα δίπλα σας για να σας συμβουλεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Είστε συναισθηματικοί σχετικά με θέματα εργασίας που θα μπορούσαν να σας εμποδίσουν να κάνετε το καλύτερο δυνατό για τη δουλειά σας. Να λειτουργείτε αυτό το διάστημα μόνο με τη λογική και μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας επηρεάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο να παραμείνετε αντικειμενικοί, σε διάφορα που θα συμβούν τόσο στη δουλειά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή, αλλά αξίζει να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Πρέπει να θυμηθείτε τι είναι αυτό που θέλετε από τη ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θα μπορούσατε να αισθανθείτε κατάθλιψη ότι δεν έχετε πετύχει αρκετά τους στόχους που έχετε θέσει και πως φέτος πρέπει να τα δώσετε όλα. Μην απελπίζεστε. Κάντε λίγο πιο απαιτητικό το πρόγραμμά σας και όλα θα φτιάξουν. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με φίλους.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα