Δημήτρης Σταρόβας: «Η μαμά μου δεν μου έφερε ποτέ εμπόδιο στις επιθυμίες μου, με μεγάλωσε μόνη της»

Ο Δημήτρης Σταρόβας φιλοξενήθηκε στο «The 2night show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη μητέρα του, η οποία αποτελούσε τη μεγάλη αδυναμία του και «έφυγε» πριν από λίγο καιρό από τη ζωή.

Αρχικά, λοιπόν, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε για την απώλεια της μητέρας του: «Όπως είπε ο φίλος μου ο Στάθης Παχίδης, επέλεξε να σε απαλλάξει, που είναι πολύ ωραίο. Ήταν χωρίς επιστροφή… Μην μαυρίζουμε… Επειδή μου αρέσει να κρατάω την ουσία από τα πράγματα, κατάλαβα ότι επειδή υποσυνείδητα

έχουμε την τάση να λέμε γι’ αυτά τα πράγματα ότι θα τα κοιτάξω κάποια άλλη στιγμή, θα το δω αργότερα, όταν θα έρθει η στιγμή…

Με βάση τη φυσική εξέλιξη θα έρθει κάποια στιγμή, όλοι θα χάσουμε τους γονείς μας. Είναι αναπόφευκτο. Αυτό κατάλαβα εγώ. Πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όσο το δουλεύεις, τόσο πιο εύκολα το αντιμετωπίζεις όταν γίνει».

Μιλώντας για τη σχέση τους, ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν του έφερε εμπόδιο σε τίποτα: «Εγώ έφυγα από το σπίτι 17 χρονών, έμενα μόνος μου, πήγα στο Βέλγιο, έζησα δύο χρόνια, δεν μου έφερε ποτέ εμπόδιο, ούτε στα επαγγελματικά. Όταν είπα ότι θα πάω να παίξω στα μπουζούκια αρχές δεκαετίας του ’80 όλοι κάτι έλεγαν γιατί τότε ήταν συνυφασμένα με την αλητεία. Δεν μου έφερε ποτέ εμπόδιο και είναι ωραίο γιατί δεν πρέπει να κάνουμε τον Θεό στα παιδιά μας. Με μεγάλωσε μόνη της, ήταν και μαμά και μπαμπάς».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Βαφτίζουν την κόρη τους! Η αποκάλυψη για τον γάμο τους

 Ηλίας Βρεττός-Αναστασία Δεληγιάννη: Παντρεύονται στην Εύβοια -Πότε θα γίνει ο γάμος;

 Survivor: «Στον Κώστα Πηλαδάκη δεν άρεσε η αναφορά στην πρώην του, ήταν τελείως άκομψο»

Keywords
Τυχαία Θέματα