Πρω1νό: Δραματική έκκληση από 80χρονη στο Ντράφι: «Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, πότε θα μας βοηθήσουν;»

Δραματική έκκληση στο Πρω1νό έκανε μια γυναίκα που μένει στο Ντράφι Αττικής, όπου για 36 ώρες είναι χωρίς ρεύμα και αποκλεισμένοι εξαιτίας της κακοκαιρίας. Η ηλικιωμένη γυναίκα ανέφερε κλαίγοντας πως κανένας δεν έχει σπεύσει στο σημείο για να τους βοηθήσει και παραμένουν αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, δίχως να μπορούν να βοηθήσουν τους γείτονες που έχουν ανάγκη από φάρμακα.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα, είμαστε αποκλεισμένοι, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε την Φιλικής Εταιρείας, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τον γείτονα που έχει ανάγκη από

φάρμακα. Είμαστε μέσα στο κρύο, έχουμε μόνο ένα κεράκι. Πήραμε στον ΔΕΔΔΗΕ και μας ρώτησαν μόνο αν είναι ομαδικό το πρόβλημα για να το καταγράψουν. Πότε θα μας βοηθήσουν; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαστε 80 χρονών άνθρωποι, ο γείτονας εκλιπαρεί για φάρμακα και δεν μπορούμε να πλησιάσουμε. Μέσα στο Ντράφι, μέσα στο Πικέρμι μέσα στο 2022. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά. Έχουν κλείσει οι κεντρικοί δρόμοι, δεν έχουν ανοίξει κανέναν, δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, δεν μπορούμε να φύγουμε… Πώς να ηρεμήσω; Κρυώνω, τα τρόφιμα στο ψυγείο έχουν αρχίσει να λιώνουν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό: H Ελένη Γερασιμίδου 18 ώρες χωρίς ρεύμα -«Είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός»

 Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο απίστευτος λόγος που έχει τσακωθεί με την Κατερίνα Γερονικολού πριν από γύρισμα

 Τζώρτζης Μονογυιός: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της μητέρας του δύο εβδομάδες μετά τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα