Σταύρος Νικολαΐδης στο Πρω1νό: «Μείναμε για 28 ώρες χωρίς ρεύμα, δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας»

Οι συνέπειες της κακοκαιρίας «Ελπίς» εξακολουθούν για τρίτη μέρα να ταλαιπωρούν μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, καθώς υπάρχουν ακόμα περιοχές στις οποίες η ηλεκτροδότηση δεν έχει αποκατασταθεί.

Ο Σταύρος Νικαλαϊδης μίλησε στο Πρω1νό για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την οικογένειά του, όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής του, καθώς έμειναν χωρίς ρεύμα για 28 ολόκληρες ώρες. Ο γνωστός ηθοποιός παραμένει αποκλεισμένος στο σπίτι του, καθώς οι δρόμοι είναι κλεισμένοι από το χιόνι και κανένας δεν έχει αναλάβει ακόμα να τους καθαρίσει.

«Εγώ είμαι στο Πικέρμι

λίγο πιο κάτω από το Ντράφι. Εμείς μείναμε από τη Δευτέρα στις 3 η ώρα μέχρι χθες στις 7 η ώρα χωρίς ρεύμα, 28 ώρες χωρίς ρεύμα. Μία περιοχή εδώ πιο πάνω, Άγιος Σπυρίδωνας λέγεται, δεν έχουν ακόμη ρεύμα ούτε νερό.

Οι δρόμοι είναι μέσα στο χιόνι. Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Υπάρχει ένας γείτονας που έχει ένα τετρακίνητο αυτοκίνητο και παίρνει παραγγελίες από όλους μας, μήπως καταφέρει και φτάσει στο σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Πικερμίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Τζώρτζης Μονογυιός: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της μητέρας του δύο εβδομάδες μετά τον θάνατό του

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό – «Έπαθα σοκ»

 Σασμός: Σάρωσε στη τηλεθέαση η σειρά του Alpha μετά το φονικό

Keywords
Τυχαία Θέματα