Πρω1νό: «Διάχυτος ερωτισμός στο Master Chef» (VIDEO)

Σήμερα στο Πρω1νό είδαμε στιγμιότυπα από το Master Chef και συγκεκριμένα είδαμε τους παίκτες να πηγαίνουν σε σπα. Ο ερωτισμός ήταν διάχυτος ή τουλάχιστον αυτό φάνηκε στο βίντεο του Νίκου Παρτσόλη.

Η Φαίη μας σχολίασε το μοντάζ που έκανε ο δημοσιογράφος και τόνισε:

«Προφανώς ο Νίκος Παρτσόλης είναι μόνος του αυτή την περίοδο. Πώς να κόψω εγώ αυτόν τον ερωτισμό;», ενώ αποκάλυψε πως κάθε πρωί που πηγαίνει στην εκπομπή ο Νίκος, που ήταν συνεργάτης της και στο Alter,

έχει έτοιμο κάποιο βίντεο στο οποίο δεν μπορεί να επέμβει η ίδια γιατί τον εμπιστεύεται και τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους τεχνικούς σε θέματα μοντάζ.

«Τους συνεργάτες που έχω στην εκπομπή τους επιλέγω πάντα με ένα κριτήριο, ότι θέλω να είναι οι καλύτεροι. Σε έναν άνθρωπο που είναι ο καλύτερος (σ.σ Νίκος Παρτσώλης) δεν μπορώ να επέμβω και να έρθω από τις πέντε η ώρα και να δω το βιντεάκι του. Ξέρω ότι έχουμε ένα βίντεο και η αρχισυντάκτριά μας που βεβαίως τα βλέπει όλα, το οποίο ήξερα ότι είναι από το Master chef. Εννοώ εκείνο το βιντεάκι που σταμάτησα στον αέρα… Εγώ αυτό αγαπητή μου πώς μπορώ να το ελέγξω και να κόψω τον ερωτισμό…».

Δες το απίστευτο βίντεο που είδαμε στο Πρω1νό!

Διαβάστε ακόμα: Ηλίας Ψινάκης για πυρκαγιά στο Μάτι: «Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, κανονικότατα»

Keywords
Τυχαία Θέματα