Αν ντυθείτε τις Απόκριες Jessica Rabbit χρησιμοποιείστε τη δική της συλλογή μακιγιάζ

Αν σας ζητούσαν να επιλέξετε την πιο γοητευτική και sexy cartoon ηρωίδα το μυαλό σας θα πήγαινε σε μία μόνο: Τη Jessica Rabbit φυσικά. Την εκρηκτική κοκκινομάλλα με το πλούσιο μπούστο, το τολμηρό βλέμμα, τις θανατηφόρες βλεφαρίδες και τα έντονα χείλη. Ναι αναμφισβήτητα είναι η πιο εκρηκτική πρωταγωνίστρια που πολύ θα θέλαμε να της μοιάσουμε κι ας μην είναι αληθινή.

Τώρα υπάρχει ένας τρόπος να αποκτήσουμε λίγο από τη λάμψη της. Ίσως όχι τα μακριά, κυματιστά φλογερά κόκκινα μαλλιά ή της καμπύλες αλλά το μακιγιάζ της αφού η Ciate δημιούργησε

μια συλλογή εμπνευσμένη από την Jessica. H collection κρύβεται μέσα σε μια iconic συσκευασία με το κλασικό πορτραίτο της απ’ έξω.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciaté London (@ciatelondon) στις 26 Φεβ, 2019 στις 10:23 πμ PST

Αποτελείται από μία παλέτα με 9 σκιές μία από τις οποίες είναι η εμβληματική μοβ της Jessica Rabbit. Οι συνθέσεις είναι ματ, μεταλλικές και shimmer σε γήινους, ροζ και ροδακινί τόνους που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το sexy eye look της.

Star product της σειράς είναι το “Rodger Darling The Glow-To Highlighter”. Ένα προϊόν λάμψη σε μορφή κρέμας και φινίρισμα πούδρας σε χρυσή-ροδακινί απόχρωση που χαρίζει στα ζυγωματικά μια εντυπωσιακή όψη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Capon (@laucapon) στις 26 Φεβ, 2019 στις 12:53 μμ PST

Κι επειδή τα χείλη της Jessica ήταν το δυνατό της σημείο από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει το κραγιόν. Πρόκειται για το Glitter Storm Lipstick που δημιουργεί μια θύελλα χρώματος και λάμψης. Έξτρα λαμπερό, σε κόκκινη απόχρωση αλλά όχι την κλασική. Sexy με μια μικρή δόση αυθάδειας και γεμάτη υπονοούμενα.

Αν δεν έχετε αποφασίσει τι θα ντυθείτε στο μασκέ party που είστε καλεσμένες, τώρα ξέρετε. Και δεν θα φορέσετε απλά το κόκκινο στράπλες φόρεμα, κόκκινη περούκα, γάντια και high heels. Θα έχετε και το κατάλληλο μακιγιάζ της Jessica Rabbit. Με τη μοβ σκιά στα βλέφαρα, τη λάμψη στην επιδερμίδα, το sexy κραγιόν και το πιο γοητευτικό βλέμμα. Αν δεν το θυμάστε μπορείτε να δείτε άλλη μια φορά την ταινία.

Διαβάστε ακόμη:

Το προϊόν-θρύλος που πρέπει να πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας

To πιο περίεργο τρικ για να καταλάβετε αν σας ταιριάζει ένα κραγιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα