Πρω1νό-Αποκλειστικό: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντάει για την κόντρα του με την Αφροδίτη Γραμμέλη

Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην showbiz με αφορμή ένα κείμενο της τηλεκριτικού Αφροδίτης Γραμμέλη στο οποίο αναφέρεται στη συμμετοχή του Γιώργου Λιανού στο Survivor. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαβάζοντας τα όσα έγραψε η Αφροδίτη ξέσπασε μέσω της ραδιοφωνική του εκπομπής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταρχάς Αφροδίτη Γραμμέλη ντροπή σου! Κάνε

ό,τι σχολιασμό θες – που βέβαια έχεις πάρα πολύ κακία μέσα σου και πολύ δηλητήριο και ξέρεις να συναισθήματα μου για σένα, γιατί δεν είσαι καθόλου δίκαιη στον τρόπο που λειτουργείς – αλλά μην ξανααφερθείς, συγγνώμη κιόλας Γιώργο που παίρνω το μέρος σου για το θέμα των παιδιών. Ζήτα συγγνώμη όταν αναφέρεσαι στα παιδιά του κάθε ανθρώπου».

Η κάμερα του Πρω1νού συνάντησε το πρωί της Τρίτης τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα που είχε στην εκπομπή του: ”Το ζήτημα δεν είναι κάθε μέρα να λέμε καινούρια πράγματα. Αν μπω στη διαδικασία να το εξηγήσω νομίζω χάνει και την ουσία του. Δεν έχω μιλήσει ούτε έχω επικοινωνία μαζί της. Τα πράγματα πολλές φορές βγαίνουν και αυθόρμητα, διαβάζεις κάτι και είναι αυτό που θες να πεις. Ένιωσα και εγώ την ανάγκη να αντιδράσω γιατί ήταν κάτι που πείραξε πάρα πολύ τον Γιώργο, πικράθηκε. Αντάλλαξαν μηνύματα μεταξύ τους, ζήτησε συγγνώμη… Πρώτα κάνουμε κάτι να γίνει ένα θέμα και μετά λέμε μια συγγνώμη και τελειώνει. Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάλασε ο κόσμος”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Παραιτήθηκε και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου

Ηλίας Βρεττός: Η πρώτη φωτογραφία μετά το τέλος των χειρουργείων και το δημόσιο μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα