Πρω1νό – Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει για το Survivor, το γάμο της Ζουγανέλη και το νέο πρόσωπο του The Voice

Αποκλειστικές δηλώσεις στο Πρω1νό και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έκανε ο Γιώργος Λιανός, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στην παρουσίαση του The Voice.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως στα backstage του The Voice θα δούμε γυναικεία παρουσία που δεν αποκλείεται να είναι και η Λάουρα Νάργες, το όνομα της οποίας είχε ακουστεί…

«Σίγουρα η παραγωγή θα βρει πρόσωπα για τα backstage. Έχει ακουστεί το όνομα

της Λάουρα Νάργες. Αν έχεις παρουσιαστή μπροστά, θα έχεις συμπαρουσιάστρια πίσω», ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής, ο οποίος σχολίασε και για την προκάτοχο της θέσης αυτής, Χριστίνα Μπόμπα: «Η Χριστίνα Μπόμπα το είχε συζητήσει με εμένα και με την παραγωγή του The Voice ότι δεν θα είναι φέτος και ότι είχε άλλα πράγματα να κάνει».

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία και φέτος κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο The Voice, ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της, ωστόσο τα μέτρα για τον κορονοϊό έχουν αναβάλει για λίγο τα σχέδιά τους. Ο Γιώργος Λιανός έχει μάθει μάλιστα πως ο σύντροφός της κατάγεται από τα μέρη του: «Ο σύντροφός της κατάγεται από τα χωριά τα δικά μου στην Ήπειρο, είχαμε μια τέτοια τσιπουροσυζήτηση, παραπάνω δεν ρωτάω.»

Όταν ζητήθηκε από τον παρουσιαστή ένα σχόλιο για το… παρκάρισμα του Σάκη Ρουβά έξω από το Ηρώδειο, Γιώργος Λιανός σχολίασε: «Δεν του κάνω κουμάντο του Σάκη Ρουβά όταν παρκάρει.»

Αναφορικά με το Survivor, o Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα ότι θα το δούμε καλώς εχόντων των πραγμάτων στο δεύτερο μισό της σεζόν με Διάσημους και Μαχητές, αλλά και την ίδια ομάδα στην παρουσίαση… «Υπάρχει εξέλιξη για το Survivor, ξεκινά η διαδικασία του κάστινγκ. Θεωρώ ότι στο Survivor θα παραμείνει η ίδια ομάδα, η Ατζούν Μίντια λειτουργεί έτσι, σε οικογενειακό πλαίσιο. Πάμε για παλιό κλασικό Survivor με Μαχητές και Διάσημους, με πολύ καλό κάστινγκ και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε όσα ανέφερε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Bachelor: Η στιγμή που η Νικολέττα χάλασε το ραντεβού του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Αντζελίνα!

Εφιαλτικές στιγμές για γνωστή ηθοποιό: “Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον κακοποιό… Είμαι σε κατάσταση σοκ”

Ο Γιάννης Κουκουράκης εξηγεί γιατί δεν θέλει να παντρευτεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα