Πριγκίπισσα Θεοδώρα – Matthew Kumar: Όρισαν νέα ημερομηνία γάμου!

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Άννας-Μαρίας, Θεοδώρα, ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Matthew Kumar, μία από αυτές τις μέρες στις Σπέτσες. Ωστόσο τα σχέδια για το ζευγάρι άλλαξαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Για τον λόγο αυτό αναγκάστηκαν να αναβάλλουν για λίγο τον γάμο τους, ωστόσο τώρα που η κατάσταση φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί και η χώρα μας έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο άρχισαν να προγραμματίζουν και πάλι τα του έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Secret,

ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar «κλείδωσε» να πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο, δηλαδή το 2021.

Ο λόγος αυτής της μετάθεσης είναι ότι το ζευγάρι θέλει πρώτα να πάνε όλα καλά με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με τη νόσο COVID-19 και μετά, σε συνθήκες ασφάλειας, να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Εξάλλου, στο μυστήριο αλλά και στη δεξίωση θα προσκληθούν εκ νέου πολλοί γαλαζοαίματοι και μέλη βασιλικών οίκων του εξωτερικού, που δεν θα ήταν εφικτό να παραστούν σε περίπτωση που η ημερομηνία της τελετής μεταφερόταν το προσεχές φθινόπωρο.

Διαβάστε περισσότερα:

Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Ευρυπιώτη: Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Κώστα Κόκλα

Επίθεση με βιτριόλι – Στο “Μαζί σου” η μητέρα της 34χρονης Ιωάννας: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη αλλά…»

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη ένα χρόνο μετά τον θάνατό του Πάνου Ζάρλα

Keywords
Τυχαία Θέματα