Η Cardi B έμεινε ξύπνια όλη νύχτα προκειμένου να αποκτήσει το πιο εντυπωσιακό nail look ever!

Η Cardi B είναι άκρως εντυπωσιακή και κάπως υπερβολική όσον αφορά στο beauty look της. Αγαπά τα εξεζητημένα make up looks και τα πάρα πολύ μακριά νύχια. Δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη αφού σκοπός της είναι, τις περισσότερες φορές, να προκαλέσει.

Παράλληλα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. Ειδικά τώρα που μένει σπίτι. Φροντίζει να μοιράζετε στιγμές από την καθημερινότητά της με τους θαυμαστές της. Μερικές φορές μάλιστα με αποκαλυπτικούς τρόπους. 

Την περασμένη

Παρασκευή μάλιστα ανέβασε στο Instagram, στις 5.30 το πρωί μια φωτογραφία με το νέο της μανικιούρ. Πρόκειται για τα super εντυπωσιακά stiletto νύχια της βαμμένα σε μια πράσινη, neon απόχρωση. Ναι, το συγκεκριμένο look είναι το σήμα κατατεθέν της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Nailz (@marienailz) στις 29 Μάι, 2020 στις 8:56 πμ PDT

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως έμεινε όλη νύχτα ξύπνια προκειμένου η προσωπική της nail artist Marie Nailz να τοποθετήσει τα τεχνητά νύχια, η οποία με τη σειρά της ανέβασε ένα video με το αποτέλεσμα και το εξής σχόλιο κάτω από αυτό: “Μόλις έφτιαξα τα νύχια της Cardi B και μου πήρε όλη νύχτα. Χθες είπα στο σύζυγο μου πως θα βρεθώ με την Cardi και αμέσως μετά έβαλα τα κλάματα γιατί πριν από μερικά χρόνια ήμουν άστεγη. Και τώρα εκείνη με αναφέρει στο story της. Είμαι ευγνώμων σε όποιον με στηρίζει“.

Η Carid B είναι γνωστό πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και αυτός είναι ένας από τους λόγους που της έχουμε αδυναμία. Και κάτι ακόμη: Λατρεύουμε το beauty look της κι ας αγγίζει κάποιες φορές τα όρια του κακόγουστου. Είναι αυθεντικό και αυτό αρκεί.

Διαβάστε ακόμη:

Kim Kardashian, Bella Hadid, Ashley Graham: Αυτή είναι η νέα beauty εμμονή των αγαπημένων μας celebrities!

Τα καλύτερα φον ντε τεν για ώριμες επιδερμίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα