Πρίγκιπας Κάρολος: Το μήνυμα που στέλνει στους Έλληνες μετά τη φονική πυρκαγιά

Τις τελευταίες ημέρες τα βλέμματα των ξένων Μέσων είναι στραμμένα στην Ελλάδα, εξαιτίας της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική. Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, μέσω των social media ή με όποιο τρόπο κι αν μπορούσαν.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, εξέφρασε τη λύπη του για τα όσα διαδραματίστηκαν στη χώρα μας τα προηγούμενα 24ωρα, μέσω ενός κειμένου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του.

Διαβάστε

αναλυτικά το μήνυμα του:

«H σύζυγός μου κι εγώ θα θέλαμε να γνωρίζετε πόσο βαθιά λυπηθήκαμε μαθαίνοντας τα τραγικά νέα για τις απώλειες ανθρώπινης ζωής στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Πάνω απ’όλα, συμμεριζόμαστε ολόψυχα την οδύνη των οικογενειών που θρηνούν θύματα, και συμπάσχουμε με τους τραυματίες και όλους όσοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες της τόσο πρόσφατης και τόσο χαρούμενης επίσκεψής μας στην Αθήνα αλλά και της θερμής υποδοχής που μας επιφύλαξε ο Ελληνικός λαός, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι oι Έλληνες είναι στη σκέψη μας και στις προσευχές μας σ’ αυτήν την τόσο δύσκολη ώρα».

Διαβάστε ακόμη:

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Τσαλίκη: «Οι φλόγες μας έκαψαν τη ψυχή και πήρανε τόσα παιδάκια…»

Keywords
Τυχαία Θέματα