Πρεμιέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου και το «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» (VIDEO)

Σήμερα το μεσημέρι στις 14.50 ακριβώς έκανε πρεμιέρα η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο υπέροχο πλατό του ΣΚΑΙ ανανεωμένη και έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Για την πρεμιέρα της η Τατιάνα επίλεξε να φορέσει ένα φούξια

φόρεμα και ασορτί φούξια γόβες.

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό αποκαλύπτοντας πως έχει άγχος και πως νιώθει πολύ όμορφα που κάνει αυτό το νέο ξεκίνημα τα Σαββατοκύριακα. Στη συνέχεια η ίδια υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της.

«Σας καλωσορίζω στην πρεμιέρα μας. Θα είμαστε εδώ, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο, εδώ στον ΣΚΑΪ. Αυτή η σχέση επικοινωνία μεταξύ μας κρατάει πάρα πολλά χρόνια, έτσι θα κάνουμε και τώρα σε αυτή τη νέα ζώνη για μας, σε αυτά τα άγνωστα νερά του Σαββατοκύριακου. Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε, να σας κρατήσουμε συντροφιά, θα γελάσουμε παρέα, θα συγκινηθούμε παρέα και όπου μπορούμε θα βοηθήσουμε.Πάρα πολλοί με ρώτησαν το τελευταίο διάστημα πώς θα είναι η εκπομπή, τι θα έχει. Αυτή η εκπομπή, στην ουσία, θα είναι ένα μαγκαζίνο το οποίο θα έχει λίγο απ’ όλα. Θα είναι η Τατιάνα με ένα περιτύλιγμα Σαββατοκύριακου. Θα με δείτε σε πολλές γειτονιές κοντά σας, σε γειτονιές της Ελλάδας, όχι της Αθήνας. Ήδη έχω ταξιδέψει αρκετά και έχω γνωρίσει πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους»

Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις».

Η Ειρήνη είναι μια μαμά με δύο κόρες, είναι μόλις 23 χρονών και σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο Ανδρέας Γεωργίου για εκείνη είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στην ηθοποιία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με την @irenekaragiorgi τη νέα μούσα του @georgiou82 . Μανούλα δυο παιδιών στα 23 της!!! Αύριο στην πρεμιέρα του @mazisouskai σαββατοκύριακο στις 14.50 στον @skaitv.gr !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις 20 Σεπ, 2019 στις 2:54 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί η νέα ανάρτηση του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Για μένα ο χρόνος σταμάτησε…»

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μόλις παντρεύτηκε! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Μετρό: Αλλάζουν όνομα οι σταθμοί σε Ευαγγελισμό και Άγιο Δημήτριο

Keywords
Τυχαία Θέματα