Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16-20/9

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας από την πρώτη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα για αυτή τη σεζόν. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 16/9

Η Φαίη μας είπε σήμερα την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πρεμιέρα του Πρω1νού αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τη βοηθούν να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Τι φόρεσε όμως στην αρχή της καινούργιας σεζόν; Έχουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες. Η Φαίη μας λοιπόν σε συνεργασία με την ομάδα

της είπε ένα μεγάλο ΝΑΙ στο huge trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από τα 90’s. Πρόκειται για μια δεκαετία με πρωταγωνιστές το denim, τα oversized κοστούμια, τα μεγάλα logos, το δέρμα από την κορυφή ως τα νύχια, τα φουσκωτά μανίκια, τις στρατιωτικές επιρροές, το καρό, τα Tie-Dye σύνολα κ.α. που σας προτείνουμε να υιοθετήσετε από εδώ και στο εξής. Συγκεκριμένα το look της που έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου αποτελείται από μια ολόσωμη denim φόρμα της εταιρείας μόδας BSB, με φερμουάρ και τσέπες, κόσμημα στο λαιμό Van Cleef & Arples, Vourakis Jewels και ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας Benefit. Αναλυτικά χρησιμοποίησε τα παρακάτω: Hello Happy Flawless Brightening Foundation, No6, Hoola matte bronzer, ματ πούδρα για το πρόσωπο, Hello Happy Velvet powder foundation, Νο 6, Girls meets pearl, υγρή περλέ λάμψη, Goof Proof μολύβι φρυδιών, Νο3, Precisely, My Brown, pencil μολύβι φρυδιών ακριβείας, Νο 2.5, ρουζ California και τέλος βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell. Τέλος ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και όγκο.

Τρίτη 17/9

Το λευκό μίνι φόρεμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα και πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και δικαιολογημένα αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα κάθε φορά θα επιλέξετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας για τη δεύτερη εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα λευκό κλασικό μίνι φόρεμα, με τρία τέταρτα μανίκια της εταιρείας Access Fashion. Το look της που έφερε την υπογραφή της στυλίστριάς της, Ειρήνης Βάσσου, ολοκληρώθηκε με ένα από τα πιο εντυπωσιακά πέδιλα της σεζόν, Jimmy Choo από τον Καλογήρου. Μαύρα με δυο μεγάλους φιόγκους που όπως σας έχουμε πει είναι huge trend, έναν μπροστά και έναν πίσω. Ο σχεδιαστής μάλιστα δήλωσε πως δεν τους έβαλε στο ίδιο σημείο θέλοντας να κάνει τα πέδιλα χρηστικά στην κάθε γυναίκα που θα τα αποκτήσει και να μπορεί να τα περπατήσει εύκολα και άνετα. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της τις με ανάλαφρες άκρες και όγκο.

Τετάρτη 18/9

Το νέο 60’s είναι είναι μια από τις απόλυτες τάσεις αυτή τη σεζόν στη μόδα. Αν και το είδαμε σε πολλούς Οίκους, η ωραιότερη στιγμή του ήταν στην πασαρέλα του Dior, με τα μοντέλα να έχουν τονισμένες μέσες και να φορούν midi φορέματα και φούστες. Μια κλασική και αγαπημένη σιλουέτα, κομψή και απόλυτα διαχρονική που αυτή τη στιγμή είναι πιο hot από ποτέ. Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας επιλέγοντας ένα ασπρόμαυρο καρό midi φόρεμα της εταιρείας μόδας BSB, με διακοσμητικό φιόγκο στο στήθος -σας έχουμε πει πολλές φορές πως από εδώ και στο εξής πρέπει να επενδύσετε σε αυτούς, τόσο ως διακοσμητικά στοιχεία στα ρούχα σας, όσο και στα αξεσουάρ σας. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της στυλίστριάς της, Ειρήνης Βάσσου, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα τα μάζεψε σε ένα sexy up do με όγκο στην κορυφή, στολίζοντάς τα με έναν λευκό φιόγκο. Πρόκειται για huge trend που το είδαμε στις πασαρέλες και στα it girls και μας ταξιδεύει στη Brigitte Bardot και στα 60’s.

Πέμπτη 19/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα ωραιότερα και πιο διασκεδαστικά trends που έρχεται κατευθείαν από τα 80’s και δεν είναι άλλο από τα φουσκωτά μανίκια. Το λατρεύουμε γιατί χωρίς καμία προσπάθεια, επιλέγοντας απλά ένα πουκάμισο, μια μπλούζα ή ένα φόρεμα, μπορούμε να φτιάξουμε ένα εξαιρετικό look τόσο για το γραφείο, όσο και για τα βραδινά μας looks. Αυτό δηλαδή που όλες μας θέλουμε, όταν επιθυμούμε να κάνουμε μια έξοδο κατευθείαν μετά τη δουλειά και δεν έχουμε χρόνο να πάμε σπίτι και να φορέσουμε κάτι διαφορετικό. Σε αυτό λοιπόν το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μια μαύρη μίνι δερμάτινη φούστα, συνδυασμένη με ένα λευκό πουκάμισο με έντονα φουσκωτά μανίκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της στυλίστριάς της, Ειρήνης Βάσσου, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μοβ ψηλ0τάκουνες γόβες, από σουέντ με διαφάνεια, Maria Kotsonas Shoes. Εδώ να συμπληρώσουμε πως το χρώμα αυτό θα μας απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα και σε ρούχα και σε αξεσουάρ. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα τα μάζεψε σε ένα ponytail και τα διακόσμησε με ένα από τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν που δεν είναι άλλο από την λεπτή μαύρη κορδέλα.

Παρασκευή 20/9

Ναι, κι όμως… Μπορούμε να πάμε κόντρα σε κλασικούς και αναμενόμενους συνδυασμούς και να φορέσουμε δυο διαφορετικά prints , χωρίς στιγμή να πάψουμε να είμαστε απόλυτα κομψές και μοντέρνες. Αρκεί βέβαια να προσέξουμε το… πάντρεμα που θα κάνουμε, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μαύρο πουκάμισο με λευκά πουά και ένα animal print παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της στυλίστριάς της, Ειρήνης Βάσσου, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο body The C Edition, κοσμήματα στο λαιμό Kessaris -πετυχαίνοντας έτσι ένα layrering που σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλ0τάκουνες γόβες, Maria Kotsonas Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το πορτοκαλί φλούο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τον όγκο και τις γυρισμένες προς τα μέσα άκρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα