Πρεμιέρα για την Ελένη Μενεγάκη: «Ξεκινήσαμε νωρίς, πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει»

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές. Ανάμεσά τους και εκείνη της Ελένης Μενεγάκη που για δεύτερη συνεχή χρονιά έχει αναλάβει την μεσημεριανή, ψυχαγωγική ζώνη του Μega.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε με ανανεωμένο πλατό και έχοντας ακόμη μια συνεργάτιδα στο πάνελ της εκπομπής, τη Νάνσυ Νικολαΐδου.

Στην έναρξή της εκπομπής, η ίδια δήλωσε: «Καλησπέρα σας, η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα. Η δικιά μας ήσυχη και αγαπημένη ώρα θα έλεγα. Σκεφτείτε με το που

ήρθα εδώ, πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς, πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, άρα δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Γύρω στις 22-23 Αυγούστου ξεκινήσαμε την εκπομπή και τις πρώτες συζητήσεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κι ενώ πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι κι απολαμβάνω την κάθε μέρα στην ύπαιθρο, όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ. Ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπακώστας: «Τράκαρε» με αγριογούρουνο – «Ευτυχώς δεν σκοτώθηκα»

Σοκάρει η Ιωάννα Πηλιχού: «Πάθαμε κρίσεις άγχους και ταχυκαρδία, μας πέταξαν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο»

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν το συζητήσαμε, η απόφαση είναι από πάνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα