Ελπίδα Νίνου: «Λύνει» τη σιωπή της και δηλώνει -«Θα είμαι πάντα στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη»

Η Ελπίδα Νίνου έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τον τελευταίο χρόνο λόγω της δικαστικής διαμάχης του Πέτρου Φιλιππίδη. Τρεις γυναίκες έχουν καταγγείλει τον γνωστό ηθοποιό για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με τη δίκη να βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες.

Η Ελπίδα Νίνου στέκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη και τον στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του. Πέρα από τις υποθέσεις του με τη δικαιοσύνη, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα και με την υγεία

του.

Η Ελπίδα Νίνου «έλυσε» τη σιωπή της και εξομολογήθηκε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλάι του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να πηγαίνουν έξω από το σπίτι τους, καθώς ενοχλούνται οι γείτονες.

«Ο κύριος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του. Σεβαστείτε, σε παρακαλώ, ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα ήθελα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σεβαστείτε το αυτό, παρακαλώ. Είμαι πάντα δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελπίδα Νίνου.

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά την επιστροφή από τα δικαστήρια

 Ελένη Καστάνη: Πέθανε ο πρώην σύζυγός της -«Λύγισε» on camera η ηθοποιός

 Κατερίνα Καραβάτου: Έμαθε μία εβδομάδα πριν ότι δε θα είναι στην ΕΡΤ – Ο Γιώργος Καραμίχος στη θέση της

Keywords
Τυχαία Θέματα