Πράσινο τσάι: Δείτε τις beauty ιδιότητές του και δώστε του πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας!

Γνωρίζετε ήδη πως το πράσινο τσάι είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό ρόφημα και τέλειο ειδικά αν κάνετε δίαιτα. Απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό και αυτό σημαίνει πως υπάρχει πάντα στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Το πράσινο τσάι όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ένα εξαιρετικό βότανο και για την επιδερμίδα αφού αν το χρησιμοποιήσετε με τους σωστούς τρόπους χαρίζει έξτρα λάμψη και υγιή όψη. 

Δείτε αυτή τη
δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautytips (@beautitipsforyou)

Πως ακριβώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε; Δείτε στη συνέχεια τους τρόπους:

Μάσκα ματιών: Θα χρειαστείτε πράσινο τσάι σε φακελάκι. Ζεσταίνετε νερό, βυθίζετε δύο φακελάκια, ξαπλώνετε χαλαρά στον καναπέ σας και τα τοποθετείτε στα μάτια.

Η καφεΐνη που περιέχει εξαφανίζει μαύρους κύκλους και σακούλες. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε μετά από μία πολύ κουραστική ημέρα.

Σημάδια ακμής: Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα λιπαρότητας και ακμής, εκτός από τα ειδικά προϊόντα περιποίησης που απλώνετε καθημερινά στην επιδερμίδα σας μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε και το πράσινο τσάι, ειδικά τις ημέρες που τα σπυράκια βρίσκονται σε έξαρση.

Απλώνετε το φακελάκι πάνω στα σημάδια και αμέσως νιώθετε ένα έντονο αίσθημα δροσιάς και ανακούφισης.

Σε συνδυασμό με τη μάσκα προσώπου: Όποια μάσκα κι αν εφαρμόζετε στο πρόσωπο, ενυδατική, αντιγήρανσης ή λάμψης μπορείτε να προσθέσετε μικρή ποσότητα πράσινου τσαγιού. Ανακατέψτε καλά και προχωρήστε στις κινήσεις που συνηθίζετε.

Το πράσινο τσάι σε συνδυασμό με τα συστατικά της μάσκας σας κάνει θαύματα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με το scrub.

Καθαρισμός: Και πιο συγκεκριμένα, με ατμό. Αυτό σημαίνει πως θα βράσετε νερό σε μια κατσαρόλα αφού προηγουμένως έχετε ρίξει 2 φακελάκια πράσινο τσάι.

Τοποθετείστε μια πετσέτα στο κεφάλι σας και σκύψτε πάνω από τον ατμό. Με αυτό τον τρόπο θα ανοίξετε τους πόρους σας και η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει απίστευτη λάμψη και απαλότητα. Στη συνέχεια απλώστε τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας!

To τελευταίο beauty look της Kim Kardashian είναι “ανθισμένο” και συγκλονιστικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα