Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού του!

Στην εκπομπή Love it προβλήθηκε βίντεο με όλα τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει από το εσωτερικό του σπιτιού του ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram. 

Όπως θα δείτε, η διακόσμηση είναι μίνιμαλ με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στους τοίχους, ενώ το πάτωμα σε όλους τους χώρους του σπιτιού αποτελείται από ξύλο σε φυσικούς τόνους.

Στο σαλόνι του σπιτιού υπάρχει ένας μεγάλος γκρι σκούρος γωνιακός καναπές που πάνω του υπάρχουν ριχτάρια στις ίδιες αποχρώσεις. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός περνάει στο σαλόνι του εποικοδομητικό

χρόνο με την κιθάρα του, με αγαπημένα του πρόσωπα και τους τετράποδους φίλους του.

Οι κουρτίνες είναι στα χρώματα της άμμου και ο τραγουδιστής έχει αδυναμία στα λουλούδια, γι’ αυτό σε όλο τον χώρο υπάρχουν παντού φυτά. Πάνω από τον καναπέ έχει ένα τρίπτυχο πίνακα μοντέρνας τέχνης. Ακριβώς απέναντι υπάρχει μια μεγάλη τηλεόραση και το τζάκι που κάνει τον χώρο αρκετά ζεστό και φιλικό! Δίπλα στο τζάκι υπάρχουν αρκετά διακοσμητικά.

Αγαπημένο σημείο του Κωνσταντίνου Αργυρού, είναι αναμφίβολα ο χώρος που έχει το λευκό πιάνο του, στο οποίο περνάει αρκετές ώρες παίζοντας τις μελωδίες του. Πίσω από το πιάνο υπάρχει ένας μεγάλος καθρέφτης, ενώ δεξιά στον μπουφέ έχει τοποθετήσει τα βραβεία του και στον τοίχο έχει κορνιζάρει φωτογραφίες από την επαγγελματική του πορεία.

Στην κουζίνα του σπιτιού, κυριαρχεί και πάλι το λευκό χρώμα. Στην κρεβατοκάμαρα του Κωνσταντίνου Αργυρού υπάρχει ένα μαύρο διπλό κρεβάτι με λευκά σεντόνια.

Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε η Αντωνία Δουδάλη:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Μαυρίδης: Η ερώτηση για τον Σάκη Τανιμανίδη που προκάλεσε… αμηχανία!

Survivor: Το “καρφί” της Ασημίνας Ιγγλέζου για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι-“Εγώ παίρνω εκπομπές”

Εκτός Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ο Γιώργος Κιμούλης: Διαβάστε την ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα