Πόσο συχνά πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας; Οι ειδικοί απαντούν!

Τώρα που μένετε σπίτι έχετε τη δυνατότητα να λούζεστε όσο συχνά θέλετε. Παράλληλα τα περιποιείστε με προσοχή, απλώνοντας μάσκες ενυδάτωσης και αναδόμησης ώστε να παραμείνουν λαμπερά και υγιή.

Τους τελευταίους μήνες άλλωστε τα βάφετε μόνες με αποτέλεσμα να έχετε γίνει hair experts.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan)

Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο αλλά και τις ανάγκες των μαλλιών σας ακολουθώντας τις συμβουλές του κομμωτή σας. Έχετε όμως μια απορία και ήρθε η ώρα να σας τη λύσουμε: Πόσο συχνά πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας.

Εσείς που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη λιπαρότητα συνηθίζετε να λούζεστε καθημερινά καθώς επίσης και όσες έχετε κόψει τα μαλλιά σας κοντά.

Οι ειδικοί θεωρούν πως είναι σωστό αρκεί να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο σαμπουάν και κοντίσιονερ και στη συνέχεια πρέπει πάντα να τα στεγνώνετε αλλά να μην τα φορμάρετε με βούρτσα ή με συσκευές θερμότητας όπως το σίδερο ισιώματος και για μπούκλες.

Αρκετές από εσάς δεν επιλέγετε τα σωστά προϊόντα. Πιστεύετε για παράδειγμα πως έχετε πιτυρίδα και λούζετε τα μαλλιά σας με το αντίστοιχο σαμπουάν ενώ στην πραγματικότητα το τριχωτό σας παρουσιάζει ξηρότητα και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα προϊόν που χαρίζει έξτρα ενυδάτωση.

Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά θα πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας κάθε δεύτερη μέρα ενώ είναι κανονικά, δύο φορές την εβδομάδα είναι ότι καλύτερο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Cara Delevingne: Δείτε τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησε στα American Music Awards και αντιγράψτε το look της!

To νέο hair look της Bella Hadid είναι 70’s και τέλειο για το φετινό Χειμώνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα