Πόσο εύκολα θα ξεπεράσει τον χωρισμό με την πρώην του…ανάλογα με το ζώδιό του!

Μπορεί ο νέος σύντροφός σου να λέει ότι έχει ξεπεράσει τελείως την πρώην του αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι λένε τέτοιου είδους ψεματάκια για να μην ρίξουν λάδι στη φωτιά. Παρακάτω θα δεις τη λίστα με όλα τα ζώδια και κατά πόσο σου λέει αλήθεια ότι δεν σκέφτεται καθόλου πλέον την πρώην του.

#Κριός: Αν ένας Κριός σου πει ότι δεν σκέφτεται την πρώην του τότε είναι πολύ πιθανό να λέει αλήθεια. Οι Κριοί δεν συνηθίζουν να σκέφτονται ιδιαίτερα το παρελθόν και καλό είναι να τους

εμπιστευτείς σε ό,τι σου πούνε.

#Ταύρος: Οι Ταύροι σκέφτονται προηγούμενες σχέσεις τους για αρκετό καιρό μέχρι να νιώσουν ασφαλείς σε μια νέα σχέση. Κάνε υπομονή και σύντομα θα σκέφτεται εσένα…και μόνο εσένα.

#Δίδυμος: Είναι ιδιαίτερα δύσκολο για έναν Δίδυμο να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή του. Πάντα θα κάνει δεύτερες σκέψεις, που δεν θα αποκαλύπτει, αλλά ποτέ δεν θα είναι με κάποιον άνθρωπο που δεν εκτιμάει.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος θα σκέφτεται την πρώην του μόνο αν η σχέση τους ήταν όμορφη και πέρασε ωραία μαζί της. Αν σου πει ότι δεν τη σκέφτεται τότε δεν μπορείς να ξέρεις την πραγματική αλήθεια.

#Λέων: Ο Λέων ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του και δύσκολα θα σκεφτεί μια σχέση που έχει τελειώσει. Είναι πολύ εγωιστής και σε γενικές γραμμές πιστεύει πως όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει οριστικά.

#Παρθένος: Ο Παρθένος θα πει ψέματα γιατί δεν θα θέλει να σε πληγώσει. Αν καταφέρεις να τον κάνεις να μην σκέφτεται προηγούμενες σχέσεις, αυτό θα είναι επιτυχία. Ωστόσο όσο και αν σου λέει πως δεν σκέφτεται προηγούμενες σχέσεις, μην τον πολυπιστεύεις.

Μπες στο faysbook.gr για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές οι αλλαγές στους πλανήτες θα φέρουν τα πάνω κατω στην ερωτική σου ζωή

Ποια ζώδια θα ερωτευθούν παράφορα τον Αύγουστο;

Ποια ζώδια θα ερωτευθούν παράφορα τον Αύγουστο; (Μέρος ΙΙ)

Keywords
Τυχαία Θέματα