6 ρομαντικά looks που μπορείς να υιοθετήσεις με το που επιστρέψεις στο γραφείο!

Η Julia Engel- Berolzheimer μας δείχνει πώς μπορούμε να δείχνουμε υπέροχες ενώ ταυτόχρονα δεν απαρνιόμαστε τη ρομαντική μας πλευρά. Η ίδια είναι αθεράπευτα ρομαντική και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας δείχνει πόσο υπέροχο είναι το στιλ της.

Η γνωστή influencer φοράει συνήθως δικά της σχέδια και προτιμάει σχεδόν πάντα τα φορέματα. Κάτι που προσέχει πολύ πάνω της ώστε να δείχνει πάντα κομψή είναι τα μαλλιά της που είναι πάντα χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες,

ενώ συνήθως δεν επιλέγει πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα.

#1. Το κίτρινο είναι σίγουρα ένα από τα χρώματα που αναδείχτηκαν νικητές την καλοκαιρινή σεζόν και θα συνεχίσουμε να το φοράμε και το φθινόπωρο.

View this post on Instagram

Good morning sunshine waking up in the mountains to cooler air felt sooo good! Lots more cheerful yellow pieces over on JB today

A post shared by Julia Berolzheimer (@juliaberolzheimer) on Aug 10, 2020 at 7:20am PDT

#2. To preppy style επανέρχεται στη μόδα και θα το υιοθετήσουμε ξανά και ξανά από Σεπτέμβριο. Η Julia συνδυάζει το φόρεμά της με ασορτί κορδέλα στα μαλλιά και κερδίζει τις εντυπώσεις.

View this post on Instagram

Summer daisies

A post shared by Julia Berolzheimer (@juliaberolzheimer) on Aug 7, 2020 at 8:22pm PDT

#3. Ακόμα μια τάση που έχουμε εντοπίσει και αναμένεται να γίνει viral τους επόμενους μήνες είναι οι statement γιακάδες. Η όμορφη Julia φοράει λευκό top με μεγάλο γιακά και το συνδυάζει με λευκή φούστα για ένα total white look που είναι ιδανικό για τις πρώτες μέρες στο γραφείο.

View this post on Instagram

Summer evenings in all cotton because it is sooo hot! More of this look + other cotton tops and skirt over on JB with @nordstrom – link in my profile #sponsored #nordstrom

A post shared by Julia Berolzheimer (@juliaberolzheimer) on Jul 29, 2020 at 6:09pm PDT

#4. Ένα φόρεμα σε παλ τόνο με puffy sleeves (φουσκωτά μανίκια) πρέπει να υπάρχει πάντα στην ντουλάπα σου. Θα το φορέσεις σκέτο αλλά και με ένα jacket ή blazer όταν αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία.

View this post on Instagram

First season of dahlias in the garden more of this look + other summer pastel favorites over on juliaberolzheimer.com with @shopbop #sponsored #shopbop

A post shared by Julia Berolzheimer (@juliaberolzheimer) on Jul 24, 2020 at 9:49am PDT

#5. Αν είσαι και εσύ ρομαντικός τύπος σαν τη Julia τότε θα θέλεις να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα φλοράλ φόρεμα με βολάν και σούρες. Η Julia Engel φοράει το δικό της με φλατ σανδάλια και δείχνει υπέροχη.

View this post on Instagram

Summer of appreciating the beauty around us all of my recent daily looks are in the link in my profile

A post shared by Julia Berolzheimer (@juliaberolzheimer) on Jul 13, 2020 at 6:56pm PDT

Διαβάστε ακόμα: Οι πιο γνωστές influencers μας δείχνουν την πραγματική εικόνα του σώματός τους και γίνονται viral!

Τα μάξι φορέματα που έχουν «ρίξει» το instagram αυτό το Καλοκαίρι!

Τα vintage κομμάτια που θα φορέσεις ξανά και ξανά μέχρι να τελειώσει το Καλοκαίρι (αλλά και αργότερα)

Keywords
Τυχαία Θέματα