Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι έζησα τον μεγαλύτερό μου φόβο»

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι στις επερχόμενες εκλογές ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Με αφορμή την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος μίλησε για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας και τη δύσκολη διαχείριση

σε αυτήν.

Πριν δύο χρόνια περίπου «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα σου. Πώς είσαι πλέον με αυτό;

Είναι ένα κενό που έχω πάρει απόφαση ότι δεν αναπληρώνεται. Το νιώθω, αλλά το ξέρω και από ανθρώπους που έχουν χάσει τις μαμάδες τους περισσότερα χρόνια από μένα. Όμως είμαι σίγουρα καλύτερα όσο περνάει ο καιρός, γιατί θεωρώ σημαντικό ότι έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες, ειρηνικά, με εμένα στο πλευρό της. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, είναι μεγάλο δώρο και για μένα να βλέπω το πρόσωπο που αγαπούσα περισσότερο στον κόσμο να σβήνει ήρεμα. Ταυτόχρονα, πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι έζησα τον μεγαλύτερό μου φόβο που ήταν να μην χάσω την μητέρα μου και όταν συμβεί αν θα αντέξω. Ενάμιση χρόνο μετά, συνειδητοποιώ ότι άντεξα και αντέχω.

Χρειάστηκες ποτέ την βοήθεια ψυχολόγου για να αντιμετωπίσεις κάποιο προσωπικό σου πρόβλημα;

Κάποια στιγμή χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο, έτυχε να μιλήσω σε μία παρέα με έναν ψυχολόγο. Του είπα ότι είναι τόσο της μόδας να μιλάνε όλοι για ψυχανάλυση ώστε αναρωτιέμαι μήπως επιβάλλεται να κάνω και εγώ. Ήξερε ήδη κάποια πράγματα για την ζωή μου, με ρώτησε και 2-3 επιπλέον πράγματα και όταν του τα εκμυστηρεύτηκα, μου είπε ότι έχω αντιμετωπίσει και έχω διαχειριστεί τόσο σωστά όσες δυσκολίες πέρασα ώστε σίγουρα δεν χρειάζομαι ψυχανάλυση. Άνθρωποι που συνήθως βγάζουμε όλα μας τα εσώτερα στην επιφάνεια, τα συνειδητοποιούμε και ομολογούμε στον εαυτό μας, ανησυχίες, τραύματα, απωθημένα, είμαστε συνήθως πιο ισορροπημένοι σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφουν στην τηλεόραση -Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Βαγγέλης Δρίσκας: «Το κρέας μιλάει στο DNA των Ελλήνων, το εθνικό μας φαγητό είναι το σουβλάκι»

«Με έπαιρναν από μεγάλα θέατρα και έλεγα “όχι” από το άγχος μου, νόμιζα ότι είμαι ανεπαρκής»

Keywords
Τυχαία Θέματα