Εύη Δρούτσα: Ξέσπασε on camera -«Πάψτε να λέτε ότι το τραγούδι είναι της Θεοδωρίδου, δεν τους ανήκουν τα τραγούδια»

Σάλο προκάλεσε η πασχαλινή διαφήμιση γνωστής εταιρείας παιχνιδιών που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και στην οποία ο Τάσος Μπουγάς εμφανιζόταν να τραγουδάει μια παραλλαγή από το τραγούδι «Φεγγάρι μου».

Θέση για το εν λόγω θέμα πήρε και η Εύη Δρούτσα, την οποία η κάμερα του «Πρωινού μας» συνάντησε στα παρασκήνια του «J2US».

Mέσα σ’ όλα, η γνωστή στιχουργός ξεκαθάρισε ότι τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έδινε και η ίδια κάποιο δικό της

κομμάτι για τον ίδιο σκοπό.

«Τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς. Στεναχωρήθηκε η Νατάσα; Καλά έκανε! Το τραγούδι είναι του Θεοφάνους. Πάψτε να λέτε “το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου”, “το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή”, “το τραγούδι της Μαρινέλλας”, δεν τους ανήκουν ρε παιδιά τα τραγούδια, δεν τους ανήκουν», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Στη συνέχεια, η γνωστή στιχουργός ανέφερε : «Άμα τα… έπαιρνα, θα έδινα τραγούδι μου να διασκευαστεί με σατιρική διάθεση».

Την άποψή της για τον ντόρο που προκλήθηκε εξέφρασε πρόσφατα και η πρώην σύζυγος του Γιώργου Θεοφάνους, Ευρυδίκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Γιώργος (Θεοφάνους); Αλίμονο! Ας δούμε τα πράγματα όπως πρέπει, με χιούμορ. Τα σχόλια προκλήθηκαν γιατί δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, είμαστε αργόσχολοι μάλλον», ανέφερε για το θέμα της σατιρικής διασκευής η Ευρυδίκη.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι -«Κάθε εμπόδιο για καλό»

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: «Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου»

Josephine: Μας συστήνει τη μικρότερη αδερφή της -Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα