Πώς θα κατακτήσεις τον ρομαντικό άντρα Καρκίνο

Θα υπέθετε κανείς ότι σ’ ένα τέτοιο άτομο, ρομαντικό και άυλο – τουλάχιστον όπως φιλοδοξεί να δείχνει – η ερωτογενής ζώνη θα βρισκόταν στην ψυχή, κάτι που αληθεύει πέρα για πέρα.

Δεδομένου ότι η μεγαλύτερη συναισθηματική επιθυμία του Καρκίνου είναι να δημιουργήσει με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη του μια πνευματική επικοινωνία.

Εκείνο που τον γοητεύει είναι η μυστικιστική εκπλήρωση – περισσότερο, βέβαια, η δική του παρά η δική σας – με άλλα λόγια, δυο καρδιές να χτυπούν συγχρονισμένες σαν ελβετικά ρολόγια.

Ωστόσο η τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξυπνήσετε τις ερωτικές επιθυμίες του Καρκίνου της ζωής σας … είναι το φιλί.

Ένα φιλί διαρκείας, πολύ δυνατό, παθιασμένο, βαθύ ως το στέρνο, εκεί που υποθέτουν πως φωλιάζει η ψυχή. Για να μην κατεβείτε τόσο χαμηλά, μπορείτε να περιοριστείτε στην αντίστοιχη εξωτερική περιοχή, αυτή που αποκαλείται κοινώς στήθος. Λιώνουν στο άγγιγμα της θηλής και διεγείρονται ακόμη περισσότερο όταν νιώθουν να τη χαϊδεύετε απαλά με τα χείλη – αχ, το μητρικό αίσθημα, τι αναστάτωση φέρνει!

Οσες πείθονται μόνον ιδίοις όμμασι, μπορούν να περάσουν αργά το χέρι πάνω από το θώρακα του Καρκίνου, χωρίς να τον αγγίξουν. Θα δουν τις τριχίτσες να ορθώνονται σαν ηλεκτρισμένες. Και όχι μόνον αυτές…

Keywords
Τυχαία Θέματα