Πώς θα επηρεαστεί η ερωτική ζωή κάθε ζωδίου εξαιτίας της μετακίνησης του Ερμή στους Ταύρους;

Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ερωτική μας ζωή μέχρι τις 20 Μαίου. Αυτή μετακίνηση θα μας κάνει όλους να πατήσουμε πιο σταθερά στη Γη και να σκεφτούμε καλύτερα τις επιλογές μας. Στην αστρολογία ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας κάτι που σημαίνει πως επηρεάζει σημαντικά τον έρωτα και την αγάπη που έρχεται στη ζωή μας.

Τι να περιμένουμε από αυτή τη μετακίνηση;

Αυτή η αλλαγή θα μας κάνει όλους πιο ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και τα συναισθήματά μας. Θα μας βοηθήσει να έχουμε μια πιο καθαρή οπτική σχετικά με το αν κατευθυνόμαστε προς μια σωστή ροή στη σχέση μας. Θα μας κάνει επίσης να καταλάβουμε καλύτερα αν κάποιες επιλογές που κάναμε πρόσφατα ήταν σωστές ή όχι.

Δυστυχώς η αλήθεια δεν είναι το ίδιο αποδεκτή από όλα τα ζώδια και έτσι σε κάποιους θα είναι πιο εύκολο να συμβιβαστούν με τις άσχημες όψεις της, και σε άλλους πιο δύσκολο. Ο Ερμής μας «ζητάει» και μας εμπνέει να δούμε την αλήθεια και να την αντιμετωπίσουμε θαρραλέα. Μάλιστα δεν θα πρέπει να κοιτάξουμε μόνο την αλήθεια σε εμάς αλλά και στα λόγια και στις πράξεις των ανθρώπων γύρω μας.

Αν καταφέρουμε να ακολουθήσουμε το μονπάτι της αλήθειας μέσα μας και αφήσουμε εκτός τους εγωισμούς, τότε θα μπορέσουμε νε έχουμε στο μέλλον πολύ πιο ειλικρινείς και σωστές σχέσεις. Με λίγα λόγια ο Ερμής μας ωθεί να δούμε πιο ρεαλιστικά την ερωτική μας ζωή και να πάρουμε αποφάσεις. Αν το κάνεις σωστά τότε να είσαι σίγουρη πως αυτό το καλοκαίρι θα σε βρει πιο ώριμη και ευτυχισμένη.

Διαβάστε ακόμα:  Πώς πρέπει να χειριστείς ένα τσακωμό με έναν Ζυγό

Δες πώς βλέπει ένας Κριός το κάθε ζώδιο: Με ποιους ανθρώπους έχει καλή χημεία;

Πρω1νό-Λίτσα Πατέρα: Τι θα έλεγε με δυνατή φωνή στο κάθε ζώδιο η γη που μας φιλοξενεί

Keywords
Τυχαία Θέματα