Η Dual Lipa έβαψε τα μαλλιά της στην πιο φωτεινή απόχρωση της σεζόν (video)

Η Dua Lipa έχει μεγάλη αδυναμία στις ιδιαίτερες αποχρώσεις μαλλιών. Μετά το σκούρο καστανό που είχε για καιρό, αποφάσισε να υιοθετήσει τη διχρωμία που συζητήθηκε πολύ και έγινε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Πρόκειται για ένα hair look που δείχνει υπέροχο τόσο όταν τα μαλλιά είναι ελεύθερα όσο και μαζεμένα ψηλά.

Η Lipa την περασμένη εβδομάδα κι ενώ έμενε σπίτι με τον αγαπημένο της αποφάσισε να κάνει μία ακόμη αλλαγή στο χρώμα ακολουθώντας την τάση της καραντίνας που θέλει τις celebrities να βάφουν μόνες τα μαλλιά του. Αυτή τη φορά επέλεξε

μια ροζ απόχρωση όπως έκανε άλλωστε και η Elle Fanning. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις 16 Απρ, 2020 στις 7:43 πμ PDT

Και τώρα έρχεται με ένα νέο χρώμα που είναι ίσως το ωραιότερο που έχει κάνει μέχρι τώρα. Πρόκειται για ένα έντονο πορτοκαλί που πολύ της ταιριάζει.

Η ίδια μάλιστα το χαρακτήρισε “orangina quarantina” και πολύ σωστά, αφού κράτησε τη σκούρα βάση της βάφοντας πορτοκαλί εκείνα που είχαν ροζ απόχρωση και νωρίτερα ξανθιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις 25 Απρ, 2020 στις 11:44 πμ PDT

To αποκάλυψε ανεβάζοντας ένα βίντεο που τη δείχνει στο πλάι του συντρόφου της, Anwar Hadid ο οποίος τελεί χρέη haircolorist μια και τα κομμωτήρια είναι κλειστά. Οι δυο τους μένουν σε διαμέρισμα στο Λονδίνο και προσπαθούν να περάσουν όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

“Μ’ αρέσει να κάνω λίστες. Και υπό νορμάλ συνθήκες στη λίστα θα υπήρχαν συναντήσεις με φίλους, επισκέψεις σε αγαπημένα μας μέρη και restaurants. Τώρα το μόνο που υπάρχει είναι ταινίες και τηλεοπτικές σειρές . Προσπαθούμε να δούμε την αισιόδοξη και πιο φωτεινή πλευρά” λέει η Lipa και συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βερνίκια νυχιών που ταιριάζουν με τα πάντα -Δείτε τα ωραιότερα της αγοράς!

Μάσκαρα: Είναι το πρώτο προϊόν που θα αγοράσετε αμέσως μόλις βγείτε -Δείτε τις προτάσεις μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα