Πώς θα αποχαιρετήσουν το 2020 όλα τα ζώδια;

Κοντεύουμε προς το τέλος του 2020 και είμαι σίγουρη πως πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι θα συμβεί στη ζωή σας αυτές τις τελευταίες μέρες της χρονιάς αλλά και τι σας επιφυλάσσει το νέο έτος που έρχεται.

Ας δούμε αναλυτικά όλα τα ζώδια:

Κριός: Ο Κριός ασχολείται αυτές τις τελευταίες μέρες της χρονιάς περισσότερο με τον εαυτό του παρά με τον σύντροφό του ή τους γύρω του. Θέλει να θέσει τους σωστούς στόχους ώστε να υποδεχτεί το νέο έτος έτοιμος για νέες κατακτήσεις σε

όλους τους τομείς της ζωής του.

Ταύρος: Ταύρε νιώθεις πως η καραντίνα λειτουργεί θετικά για εσένα τις τελευταίες αυτές μέρες που θέλεις την ησυχία σου και όχι ξέφρενα πάρτι και ρεβεγιόν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Νιώθεις υπέροχα που θα περάσεις τα τελευταία βράδια του έτους με τον/ την αγαπημένο/η σου και ανυπομονείς να κουλουριαστείτε μαζί κάτω από τις ζεστές κουβέρτες, πίνοντας το κρασί σας και μιλώντας για τη χρονιά που πέρασε.

Δίδυμος: Αν είσαι σε σχέση θα θέλεις να περάσεις αυτές τις βραδιές με τον αγαπημένο σου και να συζητάτε διαρκώς για όλα όσα ζήσατε μέσα στο 2020. Αν είσαι single θα αφοσιωθείς στον υπολογιστή σου και θα προσπαθήσεις να κάνεις νέες γνωριμίες μέσω social media.

Kαρκίνος: Αν είσαι σε σχέση πέρασε αυτές τις τελευταίες μέρες του χρόνου με τον αγαπημένο σου εντός και εκτός σπιτιού. Αν όμως είσαι single θέσε τους νέους στόχους για τη χρονιά και κυρίως αποφάσισε τι χαρακτηριστικά θα ήθελες να έχει ο μέλλοντας σύντροφός σου.

Μπες αύριο στο faysbook.gr για να δεις τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Διαβάστε ακόμα: Τι να κάνεις όταν ένας Κριός σε αγνοεί- Τα δραστικά μέτρα που πρέπει να πάρεις εδώ και τώρα

Να τι πρέπει να προσέξεις τα Χριστούγεννα…σύμφωνα με το ζώδιό σου (Μέρος Ι)

Να τι πρέπει να προσέξεις τα Χριστούγεννα…σύμφωνα με το ζώδιό σου (Μέρος ΙΙ)

Keywords
Τυχαία Θέματα