Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το “καρφί” στη Μαρία Σολωμού για τα όσα είπε για το εμβόλιο του κορονοϊού

Τις προηγούμενες μέρες η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο εμβόλιο του κορονοϊού και τόνισε πως δεν θα το κάνει. Μεταξύ άλλων τόνισε πως αν το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά, θα γίνει ασπίδα για να μην το κάνει ο γιος της.

Τα όσα είπε η ηθοποιός, αλλά και άλλα γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που είναι κατά του εμβολίου, προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. 

Ο ηθοποιός σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, “έριξε” τα βέλη του και αναφέρθηκε και στη συγκεκριμένη δήλωση της Μαρίας Σολωμού. 

“Ευτυχώς μπαίνω

όλο και πιο λίγο στα social … και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρία… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους”  ηθοποιούς  πχ  που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ! Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ. Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!”, έγραψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. 

Δείτε τη δημοσίευση του ηθοποιού:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Κατερίνα Δαλάκα: “Η παραγωγή του Survivor ενημερώνει για το τι δεν πρέπει να φάει κανείς, αλλά…”

“Ο Μάξιμος Μουμούρης ήταν ο παιδικός μου έρωτας από τα 13”

Keywords
Τυχαία Θέματα