Πώς χωρίζει ο Δίδυμος με κάθε ζώδιο; Δες αναλυτικά τον τρόπο που χειρίζεται τους χωρισμούς του

Ο Δίδυμος είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο που συνήθως χειρίζεται καλά κάθε απόφαση που παίρνει στη ζωή του. Μάλιστα δεν πρόκειται να αποφασίσει να χωρίσει αν δεν είναι 100% σίγουρος πως δεν θέλει να βρίσκεται πλέον στη συγκεκριμένη σχέση. Ωστόσο κάθε ζώδιο θα το αντιμετωπίσει τελείως διαφορετικά.

#Κριός
Όταν ένας Δίδυμος θέλει να χωρίσει έναν Κριό θα δυσκολευτεί πολύ να ξεκινήσει την κουβέντα. Ωστόσο στην πορεία θα βρει το κουράγιο του και θα του πει όλα όσα σκέφτεται.

#Ταύρος
Ο Δίδυμος θα «φοβηθεί» να χωρίσει έναν Ταύρο face

to face και θα προτιμήσει να το κάνει μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος.

#Δίδυμος
Ο Δίδυμος θα χωρίσει τον Δίδυμο σε έναν χώρο όπου υπάρχουν μάρτυρες. Θα αποφύγει αν βρεθεί μόνος μαζί του γιατ΄θα φοβηθεί τις αντιδράσεις του.

#Καρκίνος
Ο Δίδυμος δυσκολεύεται να χωρίσει έναν Καρκίνο εξαιτίας της ευαισθησίας αυτού του ζωδίου. Θα το κάνει αλλά θα προτιμήσει να είναι οι δυο τους μαζί με ένα κουτί χαρτομάντιλα ώστε να το αντιμετωπίσουν σωστά και όσο το δυνατόν πιο ώριμα.

#Λέων
Ο Δίδυμος θα προτιμήσει να χωρίσει έναν Λέων μέσω ενός γράμματος παρά face to face. Ο λόγος είναι επειδή οι λέοντες δεν δέχονται το όχι ως απάντηση και πάντα θέλουν να αναλύουν τους λόγους ενός χωρισμού.

#Παρθένος
Ο χωρισμός ενός Διδύμου με έναν Παρθένο δεν είναι εύκολος γιατί και οι δύο τείνουν να τσακώνονται στη μεταξύ τους σχέση. Κάπως έτσι θα είναι και ο χωρισμός τους, με εντάσεις και τσακωμούς.

Μπες στο Faysbook.gr αύριο για να δεις πώς χωρίζει ο Δίδυμος και με τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί μήνες για κάθε ζώδιο; Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το 2021!

Τι θα φέρει η νέα χρονιά σε κάθε ζώδιο; Ποιοι θα βρουν έναν νέο έρωτα;

Πρω1νό 4/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα