Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο από τα πιο αγαπημένα σας ρούχα ever, που όλες έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και τα φοράτε συνεχώς, από το πρωί έως το βράδυ, σε πολλές περιστάσεις, συνδυάζοντάς τα με τα αξεσουάρ σας.

Αναφερόμαστε φυσικά στο λευκό πουκάμισο και το τζιν παντελόνι που όσο κι αν κάθε σεζόν οι τάσεις της μόδας αλλάζουν, αυτά θα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο ντύσιμο όλων σας.

Σε αυτά τα δύο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας  BSB που αποτελείται από ένα διάφανο, δαντελένιο, λευκό πουκάμισο με διακοσμητικό κουμπί στο λαιμό και ένα γκρι skinny τζιν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη, δερμάτινη ζώνη, επίσης BSB και ένα ζευγάρι μαύρες, δερμάτινες, flat μπότες, s.Oliver.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα μοντέρνο και επιμελώς ατημέλητο updo με χωρίστρα στη μέση και όγκο.

Καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά! Να έχετε μια υπέροχη χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, τύχη και χαρούμενες στιγμές.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 28/12-1/1!

Keywords
Τυχαία Θέματα