Πώς μπορεί να δυναμώσει το ανοσοποιητικό σου…βάσει ζωδίου!

Κάθε ζώδιο έχει άλλες ανάγκες και χρειάζεται να ακολουθήσει διαφορετική μέθοδο για να νιώθει πιο υγιές! Παρκάτω θα δεις τη λίστα με όλα τα ζώδια και θα δεις πως κάθε άνθρωπος χρειάζεται άλλα πράγματα για να βρει ψυχική ηρεμία και να νιώθει καλά με το σώμα του.

Κριός: Οι Κριοί είναι άνθρωποι που αγχώνονται πολύ. Δύο πράγματα μπορούν να τους ηρεμήσουν και να τους κάνουν να νιώσου όμορφα! Ένα χαλαωρτικό μασάζ και αρκετή γυμναστική σε καθημερινή βάση.

Ταύρος: Οι Ταύροι πρέπει να ακολουθούν

μια πιο υγιεινή διατροφή, να παίρνουν βιταμίνη C και κάποιο προβιοτικό για να νιώθουν καλύτερα με το στομάχι και το έντερό τους.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι έχουν ευαίσθητο στομάχι και γι’αυτό πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους. Τα θέματα υγείας τους αγχώνουν και γι’αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίζουν άμεσα και υπεύθυνα.

Καρκίνος: Οι Καρκίνοι αγαπάνε τόσο πολύ την άσκηση που κάποιες φορές το παρακάνουν. Να θυμάστε πως το ίδιο σημαντικό με τη γυμναστική είναι και η ξεκούραση.

Λέων: Οι Λέοντες χρειάζονται καλό ύπνο και αυτή είναι η μεγάλη τους δυσκολία γιατί δεν τους είναι εύκολο να κοιμηθούν καλά και βαθιά. Βάλτε λίγη λεβάντα στο δωμάτιο ή λίγες σταγόνες αιθέριου έλαιου λεβάντας στο μαξιλάρι, ακούστε λίγη χαλαρωτική μουσική και κάντε ό,τι μπορείτε για να κοιμάστε καλύτερα.

Παρθένος: Όταν οι Παρθένοι αγχώνονται παίρνουν βάρος και αυτό τους δημιουργεί ακόμα περισσότερο άγχος και ένα αίσθημα αδυναμίας. Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν Παρθένο να ακολουθεί ένα σωστό διατροφικό πλάνο και να μην παρεκλύνει συχνά από αυτό.

Μπες στο faysbook.gr αύριο για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια!

Διαβάστε ακόμα: Δες πώς αντιμετωπίζει την καραντίνα για τον κορωνοϊό το κάθε ζώδιο!

Τι πραγματικά θέλει ο αγαπημένος σου από τη ζωή του; Δες τι ψάχνει στη ζωή βάσει του ζωδίου του!

Ζώδια και χωρισμός: Tι πρέπει να συμβεί για να σταματήσει να σε αγαπάει;

Keywords
Τυχαία Θέματα