Beauty hero: Το προϊόν περιποίησης που αγαπά η Victoria Beckham και πρέπει να πάρει θέση στο μπάνιο σας

Γνωρίζουμε πως θέλετε να μαθαίνετε τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούν οι celebrities. Κι εμείς που δεν μπορούμε να σας χαλάσουμε το χατήρι φροντίζουμε να σας τα αποκαλύπτουμε. Τις περισσότερες φορές άλλωστε είναι πραγματική έκπληξη αφού πρόκειται για φόρμουλες super οικονομικές που προφέρουν μαγικά αποτελέσματα.

Η Victoria Beckham ανήκει σε αυτή ακριβώς την κατηγορία. Φροντίζει την επιδερμίδα της σχολαστικά,

είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social και εκτός από τα προϊόντα της δικής της σειράς στο νεσεσέρ και στο μπάνιο της υπάρχουν μερικά ακόμη που τα μαρτυρά και πολύ την αγαπάμε γι’ αυτό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 20 Ιαν, 2020 στις 4:48 πμ PST

Και τώρα έρχεται να αποκαλύψει το beauty hero προϊόν της. Εκείνο που δεν αποχωρίζεται και σύμφωνα με την ίδια χρησιμοποιεί κατά καιρούς όλη η οικογένεια.

Πρόκειται για την Sudocrem. Μια αντισηπτική, πλούσια κρέμα σε μορφή pasta που ενυδατώνει, ανακουφίζει και επουλώνει. Συνήθως την έχουν στο μπάνιο τους οι μαμάδες αφού είναι κατάλληλη για το σύγκαμα και το έκζεμα στο τρυφερό δέρμα των μωρών. Παράλληλα είναι ότι καλύτερο για το κάψιμο που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sudocrem UK (@sudocrem) στις 26 Φεβ, 2020 στις 3:10 πμ PST

Η Victoria όμως επιμένει πως είναι ένα προϊόν μαγικό και κατάλληλο για πολλές ακόμη χρήσεις. Όπως για παράδειγμα τα σημάδια ακμής ή το σπυράκι που ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του. Απλώνετε τοπικά την Sudocream το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο και το επόμενο πρωί έχει σχεδόν εξαφανιστεί. 

Επίσης, σε περίπτωση που αποφασίσατε να απλώσετε self tan και τα χέρια σας έχουν λερωθεί απλώστε τη συγκεκριμένη κρέμα και τρίψτε καλά. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνες. Το χρώμα εξαφανίζετε πανεύκολα και χωρίς πολύ τρίψιμο. 

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η τιμή της που είναι super οικονομική. Κοστίζει περίπου €10 και πρέπει να υπάρχει πλέον στο μπάνιο όλων σας.

Όπως καταλαβαίνετε, την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε το φαρμακείο εκτός από τις μάσκες και τα αντισηπτικά χεριών θα προμηθευτείτε και με τη Sudocrem γιατί το σίγουρο είναι πως θα τη χρειαστείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα θα δημιουργήσετε τις ωραιότερες μπούκλες στα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας ένα καλσόν!

Δείτε πως καθαρίζουν τα πινέλα τους οι make up artists και ακολουθήστε τις οδηγίες τους

Keywords
Τυχαία Θέματα