Πολυήμερο bachelorette party κάνει η Δούκισσα Νομικού!

Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού και του αγαπημένου της Δημήτρη Θεοδωρίδη είναι γεγονός. Η ίδια η Δούκισσα μέσα από το blog της επιβεβαίωσε πως ο αγαπημένος της, της έκανε πρόταση γάμου στο ταξίδι τους στις εξωτικές Μαλδίβες φέτος τα Χριστούγεννα.

Yes

I do ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις Φεβ 13, 2017, 2:47πμ PST

Όπως έγραψε:

“Ξέρεις τι θέλω να σου πω. Από την πρώτη στιγμή το ήξερες. Μπορεί να μην το μοιράστηκα μαζί σου κατευθείαν, όχι γιατί ήθελα να το κρύψω, αλλά γιατί ήθελα να το ζήσω στο 100%. Ήταν η στιγμή μας και την ήθελα μόνο για εμάς.

ΝΑΙ, λοιπόν. Ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο άντρας μου. Το άλλο μου μισό. Λένε πως καταλαβαίνεις ότι είναι αυτός, από την αρχή. Συμφωνώ. Για κάποιο λόγο το ήξερα, το ένιωσα, όταν μου χαμογέλασε για πρώτη φορά.
Αυτά.
You will forever be my always.
#crazyinlove

Ο γάμος του ζευγαριού, που είναι μαζί 3 χρόνια και εδώ και ένα περίπου χρόνο συζεί στο σπίτι του Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Κηφισιά (είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα αποχωρίστηκε το πατρικό της και την αγαπημένη της Βουλιαγμένη) θα γίνει στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο, όπου ο επιχειρηματίας διατηρεί σπίτι, αλλά και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Από χθες φαίνεται πως έχει ξεκινήσει το bachelorette party της Δούκισσας, καθώς πόσταρε φωτογραφία με μια φίλη της σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ σήμερα είδαμε τις φίλες και brides maids της Δούκισσας να φορούν τις ψηλές κάλτσες που δημιούργησαν ειδικά για το bachelorette που η Δούκισσα ποστάρει στο instagram της με το hashtag #dutchelorette

Girls just wanna have fun #cyndilauper #mygirlfriendsarebetterthanyours #bubblesbesties #dutchelorette

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις Μάρ 23, 2017, 9:32πμ PDT

Σίγουρα θα ακολουθήσουν περισσότερες φωτογραφίες με τη Δούκισσα και τις φίλες της να διασκεδάζουν το τελευταίο της weekend ως single girl.

Έχω τις καλύτερες φίλες #dutchelorette #mygirlfriendsarebetterthanyours #happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις Μάρ 24, 2017, 11:28πμ PDT

The post Πολυήμερο bachelorette party κάνει η Δούκισσα Νομικού! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα