Αυτές είναι οι 3 πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της άνοιξης

Σε λίγες μόνο μέρες αλλάζει η ώρα και πλέον η διάθεσή μας είναι αρκετά ανεβασμένη. Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και το μόνο που σκεφτόμαστε πλέον είναι….ΑΝΑΝΕΩΣΗ!

Ποια χρώματα θα κυριαρχήσουν, όμως, φέτος την άνοιξη; Τρεις είναι οι κυρίαρχες αποχρώσεις και ήδη τις έχουμε λατρέψει!

#Super έντονο κόκκινο: Το δυνατό, έντονο και σέξι κόκκινο θα κυριαρχήσει αυτή την άνοιξη γι’αυτό βγάλε από τη ντουλάπα σου κάθετι που διαθέτεις σε κόκκινη απόχρωση.

Στα

BSB θα βρεις αυτό το υπέροχο κόκκινο blazer, ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή!

#Blush pink: Στο εξωτερικό το αποκαλούν blush pink και εμείς το ξέρουμε ως ροζ της πούδρας! Αυτή η απόχρωση είναι τόσο γλυκιά, τόσο ανοιξιάτικη, τόσο υπέροχη! Και ταιριάζει με όλα!!

Αυτό το μπλουζάκι εγώ προσωπικά το έχω λατρέψει και πίστεψέ το ίδιο θα πάθεις και εσύ! Είναι στην πιο ανοιξιάτικη απόχρωση, είναι σέξι (όσο χρεάζεται) και αποκαλύπτει τους ώμους όπως προστάζει η τελευταία λέξη της μόδας. Θα το βρεις εδώ!

#Baby blue: Η Olivia Palermo και ένα σωρό άλλες fashionistas πίνουν κρασί στο όνομα του και όχι άδικα! Αυτό το χρώμα είναι και το δικό μας αγαπημένο!

Σε αυτή την απόχρωση προσωπικά δύο πράγματα θα ήθελα να αποκτήσω: ένα καρό πουκαμισάκι και ένα παλτό! Βρες το πουκαμισάκι της παρακάτω εικόνας εδώ!

Δες ακόμα: Street Fashion: Να πώς θα φορέσεις το τζιν και την καμπαρτίνα σου αυτή την άνοιξη

Dakota Johnson: 9 super στυλάτες εμφανίσεις της!!!

The post Αυτές είναι οι 3 πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της άνοιξης appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα