Ποια πρωταγωνίστρια του «Παρά Πέντε» είπε: «Ό,τι έκανα πριν ήταν σαν να μην υπήρχε»

Συνέντευξη στο mytv έδωσε η Αγγελική Λάμπρη και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συμμετοχή της σε ένα επεισόδιο στη σειρά «το Σόι σου».

«Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συμμετοχή, γιατί το επεισόδιο σκηνοθετεί ο φίλος μου Σταμάτης Πατρώνης, με τον οποίο έχουμε ξαναδούλεψει στο παρελθόν. Όταν με πήρε τηλέφωνο δέχτηκα αμέσως. Δεν σου κρύβω ότι αισθανόμουν πολύ περίεργα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Είχα

πολύ άγχος και τρακ. Είναι διαφορετικά όταν κάνεις γκεστ σ’ ένα οικείο περιβάλλον, πόσο μάλλον όταν τα παιδιά είναι μαζί πέντε χρόνια. Θυμήθηκα όταν ήμασταν «Στο παρά πέντε», που όποιος ερχόταν για γκεστ ένιωθε αμήχανα. Τώρα βρέθηκα εγώ σ’ αυτή τη θέση. Μπορεί να είχα περισσότερο άγχος και από το πρώτο – πρώτο γύρισμα που έκανα».

Όσον αφορά το «Παρά Πέντε» και το μαύρο στο Mega η ηθοποιός είπε: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, αυτή που με καθιέρωσε, όμως, ήταν «Στο παρά πέντε». Ό,τι έκανα πιο πριν ήταν σαν να μην υπήρχε. Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που έγινε, γιατί ήταν ένα κανάλι που έκανε ωραίες δουλειές και για όλους τους ηθοποιούς, για πολλά χρόνια, ήταν το όνειρο μας να δουλέψουμε εκεί. Ένιωθες ασφάλεια».

Διαβάστε ακόμα: H Λάουρα Νάργες δημοσιεύει το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό-Εμφανίστηκε θλιμμένη και αμακιγιάριστη

Keywords
Τυχαία Θέματα