Προβλέψεις Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Χαρά, αισιοδοξία και ηρεμία είναι οι τρεις λέξεις που πρωταγωνιστούν στην ημέρα σου. Μετά από ένα διάστημα γεμάτο ταλαιπωρίες, τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στην επαγγελματική, ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και όλα όσα είχες χάσει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η αλήθεια είναι πως αν συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο κινδυνεύεις να χάσεις από τη ζωή σου πολλούς αγαπημένους ανθρώπους. Πρέπει να καταλάβεις πολύ καλά πως ο καθένας σου χαρίζει αυτό που θέλει, σταμάτα λοιπόν να ζητάς κάτι μεγαλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σήμερα βγες

με αγαπημένους σου φίλους, πέρνα ωραία και κάνε νέες γνωριμίες. Ίσως μια από αυτές εξελιχτεί σε κάτι μεγαλύτερο. όπως σε έναν έρωτα που τόσο θες το τελευταίο διάστημα και περιμένεις με λαχτάρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Βγες, διασκέδασε, πέρνα ωραία σήμερα και αργά το απόγευμα βρες χρόνο για ηρεμία. Η καινούργια εβδομάδα θα είναι σούπερ απαιτητική και θα πρέπει να είσαι ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια για να την ολοκληρώσεις με επιτυχία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Από τη μια η καρδιά σου θέλει περιπέτεια και πάθος και από την άλλη το μυαλό σου σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, λέγοντάς σου πως θες μόνο την ηρεμία σου. Ποιο από τα δυο θα ακούσεις τελικά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η αλήθεια είναι πως έβρισκες πάντα την εσωτερική ηρεμία και την πίστη στον εαυτό μέσα στον προσωπικό σου χώρο. Τι έχει αλλάξει τελευταία και τις ψάχνεις μέσα στην κοινωνική καταξίωση; Για άλλαξε συνήθειες όσο είναι ακόμα νωρίς, πριν χάσεις όλα όσα έχεις χτίσει με κόπο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Όσο κι αν θες να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να βάλεις στη θέση τους μερικούς συνεργάτες σου σε συμβουλεύουμε να μην το κάνεις γιατί βρίσκεσαι ακριβώς σε εκείνο το σημείο που υπάρχουν δυο μόνο δρόμοι: Ο ένας σε πάει κατευθείαν στην εξέλιξη κι ο άλλος σε γυρίζει πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η πίεση που νιώθεις το τελευταίο διάστημα να είσαι τέλεια και συνεπής σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σε έχουν κάνει να μην απολαμβάνεις όλα όσα έχεις πετύχει. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα και να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μετά από μια δύσκολη και άκρως απαιτητική εβδομάδα στη δουλειά σου, ήρθε η ώρα να απολαύσεις τις επόμενες μέρες, να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν, σε κάνουν χαρούμενη και σε βγάζουν από την καθημερινή ρουτίνα σου. .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Εδώ και πολύ καιρό φοβάσαι να διεκδικήσεις πράγματα από τις σχέσεις σου και φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σου ζωή, Από εδώ και στο εξής όμως κάτι αλλάζει και γεμίζεις αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, πάτα φρένο λίγο και άφησε στην άκρη τις υποχρεώσεις, τα deadlines, τις οικονομικές εκκρεμότητες και γενικά όλα όσα σε βασανίζουν. Σταμάτα επιτέλους να γκρινιάζεις και να μιζεριάζεις και ζήσε τη στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα, μετά τη δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα που είχες στη δουλειά σου, μπορείς να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να βγεις άφοβα έξω στον κόσμο, είτε μόνη, είτε συντροφιά με τους αγαπημένους σου φίλους.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα