Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/12

Το μικρό μαύρο φόρεμα, ή αλλιώς Little Black Dress -LBD- είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα βασικό κομμάτι που σίγουρα υπάρχει σε περίοπτη θέση σε όλες τις ντουλάπες. Είναι εύκολο, βολικό και ασφαλές και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις -ναι, μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί με τη βοήθεια ξεχωριστών αξεσουάρ. Διαχρονικά κομψό και πάντα In fashion, ανεξάρτητα από τις τάσεις που κάθε σεζόν μας επιβάλουν οι σχεδιαστές μόδας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης

η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία matis, ένα μαύρο μίνι βελούδινο κρουαζέ φόρεμα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα βραχιόλι -γάντι, μεταλλικό και διακοσμημένο με κρύσταλλα, Art Wear Dimitriadis, μια μαύρη φαρδιά ζώνη στη μέση με μεταλλική αγκράφα από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες δερμάτινες μαύρες γόβες με δέσιμο στον αστράγαλο, Maria Kotsona Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Highlighter OfraXNikkieTutorials Everglow που χρησιμοποιήθηκε και για σκιά και για γυαλάδες, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το μαύρο Eyeliner της εταιρείας YSL και στα χείλη το Waterproof Lip Pencil, Softline της Radiant για το περίγραμμα και το κραγιόν Νο10 Cherry, επίσης της Radiant.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα εύκολο χτένισμα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας και ταιριάζει πραγματικά παντού.

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι η πιο αγαπημένη, safe και stylish επιλογή των celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και κάνουν κάθε φορά εμφανίσεις που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/12

Keywords
Τυχαία Θέματα