Πηνελόπη Πιτσούλη στο Πρω1νό: «Αυτοί που έκαναν κακό να τιμωρηθούν, να δικαιωθούν τα κορίτσια»

Στο Πρω1νό μίλησε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη, για τις καταγγελίες κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.

«Αστραπές, βροντές, κεραυνοί! Δεν ήμουν υποψιασμένη για τίποτα. Δεν μου έτυχε ποτέ τίποτα. Δεν αμφιβάλλω για όλα αυτά που λένε τα κορίτσια. Είμαι με τις γυναίκες. Μαζί τους είμαι. Γιατί είμαι μάνα, γιαγιά, έχω κόρη, έχω δύο εγγονές, μια νύφη και υποστηρίζω τα κορίτσια και δεν ψάχνω να δω που λένε μερικοί «καλά τώρα το θυμήθηκε;». Τώρα μπόρεσε, τώρα το άντεξε, τώρα το είπε. Δεν μπορείς να είσαι με το μέρος του θύτη. Έπρεπε να το βγάλουν να φύγει αυτό από

την ψυχούλα τους.

Με τον συνάδελφο που έφυγε από μας δεν είχαμε ξανασυναντηθεί, δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί. Τον γνώρισα στη σειρά. Ήταν δοτικός, ευγενικός, μια χαρά. Όταν σου λένε έγινε αυτό έχω μια τέτοια θλίψη μέσα μου που λέω δεν θέλω πια να ακούω, να πάει στη Δικαιοσύνη, να δικαιωθούν τα κορίτσια, που θα δικαιωθούν και αυτοί που κάναν το κακό να τιμωρηθούν», ανέφερε σε σχέση με τη θέση της η ηθοποιός.

«Εμείς δεν θα σας πούμε “χαιρέτα μου τον πλάτανο”, θα συνεχίσουμε στη σειρά χωρίς τον συνάδελφο. Ξεκινάμε γυρίσματα την ερχόμενη εβδομάδα.

Είμαστε όλοι εμβρόντητοι. Δεν του φαινόταν, πώς να το καταλάβεις; Ζούμε σε τέτοιους καιρούς χυδαίους και σιχαμένους αλλά δεν γίνεται μόνο στο θέατρο. Θέλω να πιστεύω ότι ποιούμε ήθος μέσα από το θέατρο», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε όσα ανέφερε η ηθοποιός:

Διαβάστε ακόμα:

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω νιώσει τρομερή απαξίωση από δασκάλες “κουλτούρας” στη σχολή»

Demy: «Μετά τη Eurovision το σώμα μου αντιστεκόταν, ήταν σαν να μην ήθελε να τραγουδάω»

Ηθοποιός κατηγορεί πασίγνωστο μουσικό για κακοποίηση: «Με κυνήγησε με τσεκούρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα