Ηθοποιός κατηγορεί πασίγνωστο μουσικό για κακοποίηση: «Με κυνήγησε με τσεκούρι»

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες γυναίκες λύνουν τη σιωπή τους και κατηγορούν ανοιχτά τον Marylin Manson για άσκηση ψυχολογικής, σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος τους.

Στη μεγάλη αυτή λίστα μόλις προστέθηκε και η ηθοποιός Esme Bianco, η οποία έγινε γνωστή σε όλους παίζοντας τη Ρος στη σειρά Game of Thrones και που σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stone διατηρούσε σχέση μαζί του το 2011.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esmé Bianco (@esmebianco)

Μετά από μια ανάρτησή της, η ίδια μίλησε ανοιχτά στο Τhe Cut, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι τη γέμιζε μελανιές και εκδορές, και και ότι έχει αφήσει μόνιμα σημάδια στο κορμί της.

Σύμφωνα με την ηθοποιό εκείνος έφτασε στο σημείο να την κόψει στον κορμό με μαχαίρι. «Θυμάμαι απλά ότι ήμουν ξαπλωμένη εκεί και δεν αντιστεκόμουν».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009 όταν επιλέχθηκε για να παίξει σε ένα βίντεο κλιπ του που τελικά δεν γυρίστηκε ποτέ και η σχέση τους ξεκίνησε δύο χρόνια αργότερα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esmé Bianco (@esmebianco)

Το 2011 η Βρετανίδα ηθοποιός επισκέφτηκε εκ νέου τις ΗΠΑ για να πρωταγωνιστήσει αυτή τη φορά στο Phantasmagoria, ένα φιλμ που ετοίμαζε ο Manson και που ήταν εμπνευσμένο από τις ιστορίες του Λούις Κάρολ. Η βίζα της εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον ίδιο και όταν θέλησε να βάλει τέλος στη σχέση τους φοβόταν ότι για αντίποινα εκείνος θα έβαζε φρένο στην παραμονή της.

Τον καιρό που ήταν μαζί μάλιστα έκανε πρεμιέρα και το Game of Thrones όπου στο πρώτο του επεισόδιο η ίδια συμμετείχε σε μια σκηνή σεξ κάτι που ο Manson έπαιξε συνεχώς σε έναν προτζέκτορα όταν είχε καλεσμένος, θέλοντας με τον τρόπο αυτόν να την ταπεινώσει.

«Έφτιαχνα στο μυαλό μου δικαιολογίες. Ήμουν σε μια κατάσταση όπου προσπαθούσα να επιβιώσω, και το μυαλό μου με είχε διδάξει να είμαι χαμηλών τόνων και να μην του πηγαίνω κόντρα», λέει η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson)

Και κατόπιν προσθέτει: «Αισθανόμουν σαν φυλακισμένη. Έκανα μόνο ό,τι τον ευχαριστούσε και ήλεγχε απόλυτα με ποιον μιλούσα. Τηλεφωνούσα στους δικούς μου κρυμμένη μέσα σε ντουλάπα».

Το τέλος ήρθε όταν  την κυνήγησε κάποια στιγμή κρατώντας ένα τσεκούρι, αμέσως μετά έπαθε έπαθε κρίση, εγκατέλειψε και λίγο μετά του ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσω email.

Διαβάστε ακόμη:

Τάμτα: “Θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε”

Δημήτρης Μοθωναίος: Πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου στηρίζουν τον ηθοποιό μέσω των social media!

Το μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη για τον Δημήτρη Μοθωναίο: “Πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής”

Keywords
Τυχαία Θέματα