Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο λόγος για τον οποίο έχασε 14 ολόκληρα κιλά!

Ο Μάκης Δελαπόρτας έκανε έκπληξη στο The Booth υποδυόμενος στον αέρα έναν σκηνοθέτη από την κρίτη που θέλει τις παρουσιάστριες της εκπομπής πρωταγωνίστριες σε παράστασή του. Μονάχα που τις έχει ήδη κλείσει για την επόμενη σεζόν, αφού ο θεατρικός παραγωγός και ηθοποιός συνεργάζεται με τη Σοφία Μουτίδου και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην παράσταση «Η κυρία Επιθεώρηση».

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, ο Μάκης Δελαπόρτας

σχολίασε πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια κούκλα επισημαίνοντας πως έχει χάσει αρκετά κιλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αλήθεια βρίσκεται στους sex pistols γκεγκε? (όταν δεν βρίσκεις το σωστό λεκτικό να γράψεις, αποπροσανατόλισέ τους!) Nail do by @nyxinyxi and @mariavougiouklaki_ #thebooth #showgirl #backstage Makeup by @anargyrou_evi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις 20 Ιούλ, 2020 στις 9:46 πμ PDT

«Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες, μου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ. Είμαι πολύ έτοιμη, για εσένα…», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

«Καλό Μεσημεράκι»: Αποχώρησε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Άγριες Μέλισσες: Θα δούμε και τρίτο κύκλο στην σειρά του ΑΝΤ1;

Μόλις “πρόδωσαν” πως είναι μαζί! Οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα