Βερόνικα Αργέντζη: Η συγκίνηση της ηθοποιού με τη τελευταία στιγμή που θυμάται από την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Την τελευταία επαφή που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη έφερε στο μυαλό της η Βερόνικα Αργέντζη σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή ΦλΕΡΤ.

Η ίδια εξομολογήθηκε στην Νάντια Κοντογεώργη: “Βρέθηκα δίπλα σε μεγάλες κυρίες του ελληνικού θεάτρου όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Ρουσσέα, η Μαριέττα Ριάλδη και πάρα πολλές άλλες κυρίες που με στήριξαν και με αγάπησαν και έγιναν μάθημα για εμένα. Ήταν τρόπος διαχείρισης των προσωπικών μου δεδομένων αργότερα στην προσωπική

μου ζωή κυρίως.

Και επαγγελματικά ήταν δείγμα, αλλά και προσωπικά στη Ρένα Βλαχοπούλου που μου έλεγε: «Σταμάτα να πετάς, μωρή τα λεφτά σου έτσι, δεν έρχονται πάντα τα λεφτά στη ζωή». Αλλά την ίδια στιγμή, απλόχερα κι εκείνη έκανε πράγματα που δεν ήξεραν οι άλλοι. Πολλά μαθήματα τα οποία έγιναν πράξη στη ζωή μου και στο παιδί. Πιστεύω να λειτουργήσουν αυτά.

Έχω τόσες πολλές ιστορίες. Θυμάμαι και πάντα θα λέω για την Αλίκη, θυμάμαι το τελευταίο λουλούδι στη «Μελωδία της ευτυχίας» που έπαιξες και εσύ, που μου έδωσε στα χέρια και μου είπε στο αυτί: «Θα είμαστε μαζί», είπε η Βερόνικα Αργέντζη χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την συγκίνησή της.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Διαβάστε ακόμα:

«Καλό Μεσημεράκι»: Αποχώρησε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Άγριες Μέλισσες: Θα δούμε και τρίτο κύκλο στην σειρά του ΑΝΤ1;

Μόλις “πρόδωσαν” πως είναι μαζί! Οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα