Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Με την 3,5 ετών κόρη της στη συναυλία του συντρόφου της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Φώτη Μπερνάντο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Την 3,5 ετών Λυδία και την 8 μηνών Ηλέκτρα.

Η πρώτη συναυλία της μικρής Λυδίας είναι γεγονός. Τι κι αν είναι μόλις 3,5 ετών; Με δυο γονείς καλλιτέχνες κάποια πράγματα είναι μονόδρομος.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες με τους followers της από τη συναυλία που

παρακολούθησε με την κόρη της. Φυσικά αυτή δεν ήταν άλλη από του συντρόφου της Φώτη Μπερνάντο.

«Η Λυδία πήγε στην πρώτη της συναυλία! Και όχι σε όποια νά ‘ναι… Είδαμε τον μπαμπά μας στη σκηνή για πρώτη φορά! Σε ένα φανταστικό φεστιβάλ δίπλα στη θάλασσα μέσα σ ένα υπέροχο πάρκο!», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

View this post on Instagram

Η Λυδία πήγε στην πρώτη της συναυλία! Και όχι σε όποια νά ‘ναι… Είδαμε τον μπαμπά μας στη σκηνή για πρώτη φορά! Σε ένα φανταστικό φεστιβάλ δίπλα στη θάλασσα μέσα σ ένα υπέροχο πάρκο!  2 πραγματα έπρεπε να έχουμε μαζί μας: Ακουστικά για να μην επηρεαστούν τα μικρά αυτάκια απ τα πολλά ντεσιμπέλ και Autan, ώστε μην έχουμε την παραμικρή ενόχληση από σκνίπες και κουνούπια. @outdoorsbugfree #outdoors #letsgooutside #notyourordinaryfamily #lydia #concert #nobugsplease

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on Jul 25, 2019 at 5:02am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Δούκα: Ποζάρει με μπικίνι χωρίς ρετούς και ρίχνει το instagram!

Σάλος για το «botox» της Κέιτ Μίντλετον

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αλητεία!»

Keywords
Τυχαία Θέματα