Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κορόιδευαν που ο άνθρωπος πήρε τη βάρκα του και πήγε να βοηθήσει»

Το βράδυ της Πέμπτης 7/9 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια δημόσια έκκληση με αφορμή το χάος που άφησε πίσω της η καταστροφική κακοκαιρία «Daniel» σε Βόλο και νομό Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο ανέφερε όσα της είπε μια έγκυος γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη στον Καρδίτσα

από τις πλημμύρες.

Σήμερα 8/9, η Πηνελόπη Αναστοσοπούλου επέστρεψε με νέο βίντεο, στο οποοίο ευχαρίστησε δημόσια έναν κύριο, τον Σπύρο, ο οποίος πήγε με τη βάρκα του από την Αθήνα για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που ρωτάτε για τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη και μου έστελναν μηνύματα για βοήθεια. Είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, κατάφερε ο Σπύρος με τη βάρκα του από την Αθήνα να σώσει τους ανθρώπους αυτούς και είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σπύρο. Θέλω να σας πω ότι ο στρατός είναι εκεί αλλά δεν κάνει τίποτα. Κορόιδευαν που ο άνθρωπος πήρε τη βάρκα του και πήγε να βοηθήσει.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω δημόσια τον Σπύρο, γι’ αυτό και να σας πω ότι ο άνθρωπος μου είπε ότι δεν μπορούμε να στέλνουμε μακαρόνια, ρύζια και τέτοια, χρειάζονται ξηρά τροφή, σνακ, ότι μπορεί να φαγωθεί εκείνη την ώρα. Επίσης, χρειάζονται σκυλοτροφές και γατοτροφές γιατί είναι πάρα πολλά ζώα στα μπαλκόνια και δεν έχουν να φάνε τίποτα», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο βίντεο που δημοσίευσε την Πέμπτη 7/9.


Σήμερα η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο που της έστειλε ο κ. Σπύρος μέσα από τη βάρκα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Σπύρος άφησε την οικογένειά του στην Αθήνα από χθες, πήρε τη βάρκα του και πήγε να βρει τους ανθρώπους που σας έλεγα χθες. Είναι ο ήρωάς μου, ο ήρωας όλων μας. Να είχαμε λίγο από την ανιδιοτέλειά του».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/09/230908174415_pinelopi.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες στιγμές για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: Πέθανε ο πατέρας της

Μαρία Μπακοδήμου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Γεια σου» -Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της στον ANT1

Keywords
Τυχαία Θέματα