Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της στον ANT1

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποχώρησε από το Open μετά από δύο χρόνια και αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Η εν λόγω εκπομπή θα προβάλλεται στην πρωινή ζωή του Σαββατοκύριακου και θα έχει τίτλο «I love Sou Kou», όπως έγινε μέσα από το τρέιλερ που έδωσε σήμερα (8/9) στη δημοσιότητα το κανάλι

του Αμαρουσίου.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί.

Στον εν λόγω τρέιλερ, η Μπέττυ Μαγγίρα υπόσχεται στο τηλεοπτικό κοινό συναρπαστικά Σαββατοκύριακα…

Το μήνυμα της Μπέττυς Μαγγίρα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Open

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με μερικά ξεχωριστά στιγμιότυπα από την εκπομπή, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τα δύο όμορφα χρόνια που πέρασε στο πλάι τους.

«Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα, κάναμε ό,τι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά, συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου… τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ, παρά πολλά ευτράπελα!!! Ήταν η χαλάρωσή μας, η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι’ αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης σε Δημήτρη Οικονόμου: «Δεν διαφημίζω την παρουσία μου την ώρα της καταστροφής»

Κυριάκος Μητσοτάκης για την κακοκαιρία: «Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, είμαι πάντα εδώ στα δύσκολα»

Μαρτυρία σοκ στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Εδώ δίπλα μια γιαγιά επιπλέει στο νερό δίπλα στην κουζίνα, είναι πνιγμένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα