Πήγε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον χωρισμό της!

Το βράδυ της Τετάρτης (13/02) η Κόνυ Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η ηθοποιός μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από την Ελεονώρα Μελέτη για τον σύντροφό της, Νίκο Τζιούφα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει χωρίσει. “Πάντα

το ανακαλύπτω όταν πέφτω θύμα απιστίας. Συνήθως απλά εξαφανίζομαι. Ήμουν σε σχέση, δεν υπάρχει ακόμη αυτό το φλερτ. Τι να γίνει; Αυτά που γίνονται πάντα στις σχέσεις.”, εξομολογήθηκε.

Η Κόνυ Μεταξά συγκατοικούσε με τον πρώην σύντροφο της και μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο τους πόζαραν μαζί για χάρη των social media, ενώ η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση τους όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή αναφέρθηκε και στην πλαστική στήθους που έχει κάνει, τονίζοντας πως θέλει να αφαιρέσει τα ενθέματα σιλικόνης: ““Είμαι υπέρ των πλαστικών. Αν δε σου αρέσει κάτι άλλαξε το. Έχω αλλάξει το στήθος μου, αλλά τώρα θα το βγάλω. Το έχω αποφασίσει. Κουράστηκα και πιστεύω πως δεν μου ταιριάζει κιόλας. Είμαι πολύ μικρή. Ήδη έχουν περάσει τρία χρόνια και συνέχεια αισθάνομαι πως πνίγομαι. Είχα φτιάξει και τα χείλη μου μια φορά”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Kate Middleton αποκάλυψε: “Συνειδητοποίησα πόσο αφελής ήμουν η ίδια ως γονέας…”

Keywords
Τυχαία Θέματα