Εξελίξεις: Βρέθηκε και απολύθηκε το πρόσωπο που δημοσίευσε το βίντεο με την Έλλη Στάη στο web tv του Open!

Τις προηγούμενες ημέρες προβλήθηκε στους “Ράδιο Αρβύλα” ένα βίντεο από τη συνομιλία που είχε η Έλλη Στάη off camera με τον Αλέξη Τσίπρα, όταν φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο του Open.

Η Έλλη Στάη απάντησε στον Αντώνη Κανάκη με ένα μακροσκελές κείμενο στο The Toc και ήταν ιδιαίτερα καυστική. Η παρουσιάστρια έκανε λόγο για υποκλοπή, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως το βίντεο αναρτήθηκε από πρόσωπο του

σταθμού στο web tv του Open. O Αντώνης Κανάκης με μια ανακοίνωση, γνωστοποίησε από πού βρήκαν το βίντεο οι συνεργάτες του, θέλοντας να διαψεύσει τα σενάρια κλοπής.

Το πρωί της Πέμπτης (14/02) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, “Happy Day”, έγινε γνωστό πως βρέθηκε το άτομο που δημοσίευσε το βίντεο στο web tv και μάλιστα, απολύθηκε!

“Κάποιοι φαίνεται πως γνώριζαν τι συνέβαινε. Και αυτοί οι κάποιοι είναι το κανάλι. Το κανάλι ουδέποτε τοποθετήθηκε για την υπόθεση. Άφηνε να διαρρέει ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν υποτίθεται να δουν τι συνέβη. Στην πραγματικότητα φαίνεται πως στο κανάλι γνώριζαν καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που ανήρτησε το βίντεο στο web tv απολύθηκε από το Open. Και δεν απολύθηκε χθες. Έχει απολυθεί από τότε που συνέβη το περιστατικό αυτό. Η συνομιλία δεν έμεινε πολύ στο web tv. Κατέβηκε αμέσως. Κατάλαβαν στο Open τι έχει γίνει. Στο Open θέλουν να μη δοθεί άλλη συνέχεια στο περιστατικό. Η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό.”, ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Κόνυ Μεταξά αποκάλυψε τον λόγο που θέλει να αφαιρέσει τα ενθέματα σιλικόνης από το στήθος της!

Keywords
Τυχαία Θέματα