Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Νέα κοινή εμφάνιση στη συγκέντρωση ηθοποιών

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης αποτελούν το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι» και ανάμεσά τους δημιουργήθηκε ένα μεγάλος έρωτας.

Το τελευταίο διάστημα, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχουν εντοπιστεί αρκετές φορές σε κοινές εξόδου τους στο κέντρο της Αθήνας.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην εκθέτει την προσωπική ζωή του στη δημοσιότητα και αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει να μιλάει γι’ αυτή.

Μάλιστα, πρόσφατα, στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Έτερος Εγώ», ο Πέτρος Λαγούτης ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική ζωή του και δεν έκρυψε την ενόχλησή του, αλλάζοντας θέμα: «Ε μας είδε τώρα… Ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε για τη δουλειά μας… Άλλη ερώτηση».

Το πρωί της Τετάρτης 15/2, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ βρέθηκαν έξω από το Ωδείο Αθηνών προκειμένου να παρευρεθούν στη συγκέντρωση των ηθοποιών, καθώς εκπρόσωποι του ΣΕΗ συνεδρίασαν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την αλλαγή του προεδρικού διατάγματος 85/2022 που υποβαθμίζει τα πτυχία των καλλιτεχνών.

Ο φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι μαζί ανάμεσα στο πλήθος που έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Ξέσπασε ο Μίλτος Τεντόγλου: Ακύρωσαν την κορυφαία επίδοσή του στον κόσμο λόγω… παπουτσιών

 Μαίρη Παναγάκου: Συγκλονίζει η επιστολή που της άφησε ο γιος της πριν αυτκτονήσει

 Παναγιώτης Καρμάτης: «Πήρα 25 κιλά για το ρόλο στα Μαύρα Μεσάνυχτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα