Ξέσπασε ο Μίλτος Τεντόγλου: Ακύρωσαν την κορυφαία επίδοσή του στον κόσμο λόγω… παπουτσιών

Μια ανάρτηση – ξέσπασμα έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μίλτος Τεντόγλου το πρωί της Τετάρτης 15/2, καθώς ακύρωσαν την κορυφαία επίδοσή του στον κόσμο για το 2023, που έκανε πριν από μερικές ημέρες. Ο λόγος; Τα παπούτσια…

Ο Έλληνας πρωταθλητής πριν από μερικές ημέρες συμμετείχε στο μίτινγκ του Τορούν κατά τη διάρκεια του οποίου κατάφερε να «πετάξει« στα 8,40 μέτρα, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του πίνακα της κατάταξης.

Ωστόσο, ο Μίλτος Τεντόγλου

δεν είχε την ευκαιρία να χαρεί για πολύ την επιτυχία του, μιας και η επίδοσή του θεωρήθηκε άκυρη από τη World Athletics εξαιτίας των παπουτσιών που φορούσε.

Ο ίδιος ξέσπασε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχε πάρει επιβεβαίωση προκειμένου να φορέσει το μοντέλο παπουτσιών που φορούν συνήθως σε άλλο χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μίλτος D. Τεντόγλου (@miltos_d.tentoglou)

Όσα έγραψε ο Μίλτος Τεντόγλου στην ανάρτησή του:

«Έτσι, η World Athletics έχει ανθρώπους στην ομάδα της που δεν έχουν ιδέα για παπούτσια και τον αθλητισμό. Και αποφασίζουν ποια spikes παπούτσια είναι εντάξει ή όχι για τους αθλητές. Νομίζουν ότι το πάχος της πλάτης του παπουτσιού είναι κάτι που είναι καλό. Στην πραγματικότητα όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά κάνει την ακίδα βαριά και δύσκολο να τρέξει.

Μου ακυρώνουν το άλμα 8,40 γιατί φοράω το spike παπούτσι στην 1η φωτογραφία . Ενώ τα άλλα δύο spike παπούτσια είναι εντάξει για το άλμα εις μήκος. Παρεμπιπτόντως, οι πρώτες 2 φωτογραφίες είναι ίδιο μοντέλο αλλά διαφορετικού χρώματος. Έλεγξατε τα καρφιά των παλιών δίσκων; Είχαν λέιζερ στην πλακέτα; Νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε άτομα στην ομάδα σας που έχουν εμπειρία με το άθλημα. Είμαι αυτός που πηδάει. Θέλω να φοράω ό,τι είναι άνετο και ασφαλές.

Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο. Είμαι αηδιασμένος. Και το αστείο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα φορέσω τα ίδια παπούτσια αλλά έχουν διαφορετικό χρώμα οπότε είναι “εγκεκριμένο”».

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Παναγάκου: Συγκλονίζει η επιστολή που της άφησε ο γιος της πριν αυτκτονήσει

 Γιώργος Λιανός: Αγκαλιά με την κόρη του, Βαλέρια, στο πιο cute στιγμιότυπο!

 Παναγιώτης Καρμάτης: «Πήρα 25 κιλά για το ρόλο στα Μαύρα Μεσάνυχτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα