Τα 5 ωραιότερα highlighters ever!

Σήμερα, αρκετές από εσάς επιστρέψατε στο γραφείο και ταυτόχρονα στις παλιές, καλές συνήθειές σας. Ναι θα φορέσετε και πάλι make up. Ναι, έχετε να απλώσετε φον ντε τεν, blush, μάσκαρα και το αγαπημένο σας κραγιόν. Και σίγουρα ενώ μένατε σπίτι δεν χρησιμοποιήσατε highlighter.

Αναφερόμαστε φυσικά στο απόλυτο προϊόν της σεζόν. Εκείνο που παίρνει τη θέση του στο νεσεσέρ σας αυτή την περίοδο και μένει μέχρι και το Φθινόπωρο. 

Χαρίζει λάμψη στα σημεία και παράλληλα δείχνει όλο το πρόσωπο αναζωογονημένο και ανανεωμένο. Με μια μόνο πινελιά αποκτά μια υγιή

όψη που τη συγκεκριμένη περίοδο έχετε μεγάλη ανάγκη. Εσείς θα πρέπει να επιλέξετε τη μορφή που σας ταιριάζει.

Πούδρα, κρεμώδες ή ρευστό ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το απλώνετε στη γέφυρα της μύτης, στα ζυγωματικά και στο τόξο κάτω από τα φρύδια. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα καλύτερα.

Becca “Moonstone” Shimmering Skin Perfector Highlighter: Πρόκειται για το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Μια ιριδίζουσα πούδρα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Cover FX Custom Enchancer Drops: Αναμιγνύετε μια σταγόνα με το φον ντε τεν σας και το απλώνετε σε όλο το πρόσωπο. Είναι ανάλαφρο και δεν κλείνει τους πόρους.

Laura Mercier Face Illuminator: Χαρίζει απίστευτη λάμψη στο δέρμα και ένα διακριτικό φινίρισμα. Το απλώνετε με το μεγάλο πινέλο της πούδρας.

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter: Είναι το αγαπημένο προϊόν της Rihanna. Το φορά σε κάθε της δημόσια εμφάνιση αφού της χαρίζει την εμβληματική λάμψη που όλες ζηλεύουμε. Εκτός από τα ζυγωματικά μπορείτε να το απλώσετε και στα μάτια.

Nars Copacabana Illuminator, House of Fraser: Αφήνει στα ζυγωματικά ένα ροζ, περλέ φινίρισμα. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε μικρή ποσότητα με τη βάση σας αν θέλετε μια λάμψη σε όλο το πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη:

Όλοι λένε πως η Rihanna μυρίζει τέλεια κι εμείς γνωρίζουμε το άρωμά της!

Τα beauty προϊόντα που κάνουν θραύση στο Instagram -Ποιο από αυτά έχετε ήδη στο νεσεσέρ σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα