Πέθανε η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου

Μια ακόμη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα…

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook πως έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Άννα Πολυτίμου…

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσω μιας τρυφερής και συγκινητικής ανάρτησης, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της.

«Αννούλα μου γλυκιά πέταξες κι εσύ στον

ουρανό! Βαθιά θλίψη στον Καλλιτεχνικό χώρο από την νέα απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού και φίλης μας ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ, μοναδικής ερμηνεύτριας κλασσικών ρόλων, η απόλυτη ραψωδός των Ομηρείων επών που τα απήγγειλε από μνήμης, σπουδαία δασκάλα ηθοποιών, σύζυγος του επίσης σπουδαίου δασκάλου Βίκου Παπακωνσταντινου και μητέρα του Δημήτρη Παπακωνσταντινου, από τις τελευταίες επιζώσες συμμαθήτριές της Αλίκης Βουγιουκλακη, η γλυκιά μου Άννα που στην αρχή της καριέρας μου βρεθήκαμε συνοδοιπόροι και συνιδρυτές του αλησμόνητου ΑΣΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ με τις σπουδαίες παραστάσεις κ τις συμμετοχές στα διεθνή φεστιβάλ. Η πάντα νεανική ΑΝΝΑ μας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, συλλυπητήρια στην οικογένεια κι από όλους εμάς καλό κατευόδιο», έγραψε χαρακτηριστικά στο σχετικό post του.

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μακροσκελής ανακοίνωση της οικογένειας της κατηγορούμενης για τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων

Τέτα Καμπουρέλη για Βαρβάρα Κίρκη: «Tην τελευταία φορά, φορούσε συνέχεια γυαλιά ηλίου, έδειχνε ανήσυχη»

Σπύρος Μπιμπίλας-Πρω1νό: «Η Βαρβάρα Κίρκη έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη»

Keywords
Τυχαία Θέματα